Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tydzień temu oglądnąłem świetny film azjatycki o hipnotyzerze i jednocześnie wykładowcą akademickim, jednak gdy teraz chcę go jeszcze raz obejrzeć nigdzie go nie mogę znaleźć. Film ten był z lektorem i jego polski tytuł jest hipnotyzer ale mówi go lektor, jednak film ten nie miał polskiego tytułu lecz oryginalny chyba...

więcej

To był film akcji, sensacji, ewentualnie kryminał. Mogę być pewny, że to nie był horror. W tym celu mam prośbę o podanie możliwie jak najwięcej tytułów filmów o tematyce podanej nomen omen w temacie. Z góry dziękuję za pomoc.

?

Film był o pewnej parze która spotyka się w barze i co jakiś czas spotykają się, spali ze sobą, później ona ma chłopaka, a na samym końcu on ma ślub swojej siostry i jest świadkiem.

Uwielbiamy tę bajkę, ktoś zna podobne, coś o gotowaniu? Ewentulnie filmy jak "Zycie od kuchni"...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam poszukuje filmu lecz nieznam tytułu tylko troche filmu,
Zaczyna się jak młody chłopak mieszka u dziadka a z boku domu sąsiadka z synem do ,której przyjerzdza ojciec syna aby go zabierać, ten młody chłopak zaczyna się jakoś przywiązywać do tej kobiety a na końcu filmu zabić ją syna i męża.

Nw czy to był fil czy odcinek chodziło w nim o to że Fretka przyłapała Fineasza i Ferrba i oni poszli do poprawczaka ale na końcu okazało się że to był sen. Proszę o podanie odcinka lub nazwy filmu

Oglądałam go bardzo dawno temu w TV i pamiętam tylko urywki. Był on raczej klasy B. Chodzi o to, że jacyś ludzie byli nad jeziorem, w którym grasowały potwory podobne do salamandry meksykańskiej tylko były duże i chyba ciemnego koloru. Okazało się, że były takie ogromne i agresywne, bo ktoś wylewał do jeziora...

Ta bajka to o chłopcu co na początku filmu bawi się i podchodzi do niego ojciec rozmawiają i odchodzi i odlatuje statkiem w kosmos bo był żołnierzem
Jakiś czas później ten chłopiec również jest żołnierzem na statku kosmicznym

Wiem ze byli tam niebiescy kosmici co później uwięzili
Liczę na odp