Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam mam problem ze znalezieniem filmu akcja na bezludnej wyspie pewna grupka ludzi , rodzina dostosowuje sie do zamieszkania na wyspie budują domki i wykorzystują stara metodę sprzetów np do wody . pradu itd , pod koniec filmu serfer nie mam pojecia dokladnie ogladalem go kiedys i wlasnie wylecial mi z głowy moze...

więcej

Witam

Szukam filmu dotyczącego konfliktu żydowsko-palestyńskiego a dokładnie historii palestyńczyka, który został zmuszony do współpracy z wywiadem żydowskim ale chciał z tego zrezygnować. Pamiętam, że założyli mu jakąś obrożę na nogę żeby mógł być śledzony przez wywiad. Spotykał się z jakąś dziewczyną, która potem...

więcej

Witam. Czy ktoś może kojarzy tytuł filmu o polowaniu na bezdomnego? ? Grupa dobrze sytuowanych mężczyzn (prawnicy, lekarze) wyszukuje sobie bezdomnego któremu oferują pomoc a następnie wyworza go na bezludna wyspę i tam dla zabawy robią sobie polowanke na Niego. Pamiętam że ten bezdomny załamał się po utracie...

więcej

Jakieś 1,5 może więcej roku temu widziałam w kinie zwiastun filmu
Strasznie chciałabym go zobaczyć, ale nie pamiętam tytułu
Fabuła była jakaś taka :
Kobieta w wyniku wypadku traci pamięć, ma męża. W odzyskiwaniu wspomnień pomaga jej jakiś lekarz. Na końcu okazało się, że mąż i lekarz ją oszukiwali. *chyba* nagrywał...

więcej

Jak w tytule. Chodzi o komedie bez żadnych dramatów, puent itp. Po prostu taka głupia komedia, która śmieszy i nic poza tym. Już mam dość tych dramo-komedii. Cały czas szukam czegoś śmiesznego, a jedynie co znajduje to właśnie tego typu filmy, po których, odczuwam - vanitas, refleksje nad życiem itp. To nie jest tak,...

więcej

Błagam poddajcie mi tytuły jakiś fajnych brytyjskich komedii (chociaż nie tylko ) w klimatach np. Zgon na pogrzebie, Goło i wesoło, Hot fuzz czy wysyp żywych trupów.
Pzdr!

szukam filmów , w ktorych czuc chemie i napiecie miedzy bohaterami
typu " kryptonim UNCLE "
" męsko damska rzecz "
" gilda "
" to tylko seks "
"zakochana złośnica "
oraz uroczych filmów najlepiej osadzonych w latach 60 głownie komedie romantyczne np
"500 dni miłości "
"dziewczyna i chłopak wszytsko na opak...

więcej

Był o chłopaku, który grał mecz koszykówki i czekał aż przyjadą jego rodzice. Podczas meczu ktoś mu powiedział, że zginli w wypadku, jadąc na mecz. Później pokazany jest już jako dorosły. Wychowywał go starszy Pan ze swoją siostra. Ich cechą charakterystyczną było to, ze obydwoje mieli jedną stop wieksza od drugiej,...

więcej

użytkownik usunięty

jeśli kogoś to obchodzi

?