Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Vitam...
Uprzedzam, że przekopałem już chyba całe internety i nic :/
Szukam tytułu czeskiego horroru sprzed dobrych 25 lat (może nawet starszy) z potworem który nawiedził pewną rodzinkę podczas jedzenia przy stole. Takie obrzydliwe coś z wieloma mackami i nibytrąbami (ciul wie dokładnie co bo jak wspomniałem chyba...

więcej

Witam szukam filmu jest w miarę stary opowiada o kobiecie która za namową męża oddaje się jego szefowi w kuchni podczas kolacji domowej aby on mógł dostać awans jednak wszystko na darmo ponieważ nie dostaje on awansu i po powrocie do domu strzela sobie w głowę. Zrozpaczona zona postanawia się zemścić i wbija się w...

... typowo co? Cześć wszystkim. Właśnie mniej więcej tak wygląda film, którego szukam. Chyba Francja i widzę go w chłodnych kolorach, duże jasne atelier, pani fotograf, brunetka, sesje na zamówienie. Rutyna. Pojawia się "model", fajny chłopak, blondyn, dłuższe włosy, talerz (makaronu? ) i coś już zaczyna się dziać....

Kiedyś (5-10 lat temu) w telewizji leciał jakiś film o wojnie, najprawdopodobniej w Wietnamie. Wydaje mi się, że nie był to typowy akcyjniak, ponieważ w pamięci zapadła mi scena, gdzie ludność cywilna zmuszona była do biegu przez pole minowe. Film raczej nie był bardzo stary, bo jakość zdjęć była całkiem dobra.

poleccie

prawdopodobnie z lat sześćdziesiątych o dwóch takich gówniarzach co zapieprzyli księżyc, ktoś coś kojarzy?

Szukam w miarę nowych filmów kręconych w NY, fajne ujęcia, znane miejsca i wgl. Jak ktoś coś, to pisać! :)

gra tam facet jest to komedia pamiętam tyle że z samolotu zleciało zamarznięte gówno a on to wzioł na wózek i z tym chodzi

Jestem szczerze ciekawa na jakim wątku oprze się drugi sezon serialu. Myślicie, że będzie oparty głównie na postaci Audrey? Może ktoś coś więcej wie :)

Witam, Poszukuję filmu który z tego co pamiętam ogladalam na canal + w latach koncowka 2009 poczatek 2010. film byl o kobiecie i mezczyzni ktorzy byli para, mieszkali w domu a obok nich wprowadzil się facet. na poczatku bylo ok pozniej zaczeli sobie uprzykrzac zycie. zona z tym mezem klocli sie bo ten nowy gosc zaczal...

więcej