Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

?

Hej,
sen z powiek spędza mi myśl, że był sobie taki film europejski (belgijski? holenderski?), który widziałam w 1998, 1999, 2000 lub 2001. Prawdopodobnie dramat psychologiczny, mroczne zdjęcia. Pamiętam dobrze ciemne kadry z biblioteki i chłopaka, zdaje się typ introwertyka, który w niej pracował - ale głowy nie dam....

więcej

hej
Szukam filmu o nastolatku, który był chyba dręczony przez swoich kolegów.Zaginął i nikt nie wiedziiał, gdzie go szukać.w pewnym momencie jedna dziewczyna chyba powiedziała, gdzie można go znależć. Jego ciało było w wodzie, na kamieniach, pod zaporą. Później on był w śpiączce i umarł. Pamiętam ostatnią scenę, jak...

więcej

Witam czy wzorując się na mojej liście ocenionych polecił by mi ktoś filmy o podanej prze zemnie niżej tematyce ?Oczywiście liczę na filmy godne uwagi , szukam 3 konkretnych tematyk :
1. Ogólnikowo filmy dziejące się w kosmosie
2.Filmy z dobrymi scenami batalistycznymi najlepiej dziejącymi się w starożytności /...

Po obejrzeniu stwierdzam tak. Obrzydliwie bogaty dewiat z trudnym dzieciństwem i tyle a po drugiej stronie szara myszka.

Cześć!

Założyłam bloga filmowego, z chęci przelewania swoich frustracji albo miłości... gdziekolwiek. Jednak bardzo trudno znaleźć inne aktywne blogi filmowe. Czy ktoś z Was takowy prowadzi i podzieliłby się linkiem?

http://insane-oglada.blogspot.com/

W wieku 84 lat zmarł w piątek wieczorem wybitny włoski pisarz i eseista, semiolog Umberto Eco - podał dziennik „La Repubblica” powołując się na jego rodzinę. Autor „Imienia róży” zmarł w swym domu - poinformowała gazeta, z którą był związany.

Witam, poszukuję filmu o amerykańskich marynarzach, ogólnie to pamiętam tyle że ich okręt został zatopiony a oni dryfowali długo w pontonach i kamizelkach atakowani przez rekiny. Film jest na pewno z lat 80,90, może się komuś coś przypomina :)

Co to za film w którym publiczność rzucała na scenę ZŁOTE RYBKI? :P

Chodzi mi oto by sam tytuł filmu był tylko imieniem kobiety jak np filmy takie jak te:
Carrie,Tamara,Mysery,Anna,Lucy,Christine. chodzi mi tylko o te 2 gatunki horror i thriller ,dramaty itp odpadają. nie wymieniajcie juz tych filmow ktore podalem .czekam na propozycje .