hej szukam filmu w rocznice samobojstwa kolezanki z klasy przyjaciele lacza sie na skype i pisze do nich ta zmarla i pokoleji kazdy z nich popelnia samobojstwo .. prosze o tytul osoby ktore widzialy ten film ;] pozdrawiam
..I bynajmniej, nie chodzi mi o dokumentalne ;] Czy ktoś kojarzy jakiś film o tym błogosławionym stanie i to najlepiej, który spadł na całkiem młodych ludzi?
Takie "Juno", tylko bardziej na poważnie?
Nie szukam komedii, jak np (o zgrozo!) "9 miesięcy".
Jednym słowem, kto kojarzy jakiś warty obejrzenia film...
W malej amerykańskiej restauracji siedza klijeci.Wchodzi do niej facet,ktory po chwili siedzenia wyciąga pistolet i terroryzuje cala knajpke .Rozpoczyna się dialog w którym mezsczyzna daje do zrozumienia ze wymorduje wszystkich.Nie pamiętam o czym była rozmowa,wiem ze facet zastrzelil większość klijetow(miedzy innymi...
więcej
Witam serdecznie
szukam filmow w których główny wątek to ciąża takich jak np. juno .. pisze tytuly jakie wam wpadna do glowy
Witam,
poszukuje komedii, których głównym tematem jest ciąża, w których np. kobiety spodziewają się dziecka etc...
Laska miala casting do filmu czy na fotomodelke lub aktorke i ja chamsko rezyser odrzucil a ona potem mscila sie w jego mieszkaniu niewiem czy to tez tak jakby studio nie bylo i go wiezila z inna laska na tle seksualnym sie nad nim znecaly i go nagrywaly niewiem czy tez na jakims piecu go nieprzypalaly wie ktis co to...
więcejSzukam filmu, horroru,pamiętam bardzo mało z niego ponieważ oglądałam go bardzo dawno : Młoda para chyba płynęła kajakami i trafiła do pewnego domu gdzie było chyba z trzech mężczyzn którzy pozwolili im tam przenocować jednak oni byli zli, pozniej pamiętam ze jeden chciał zgwałcić dziewczynę i o na wsadziła sobie do...
więcejOd dłuższego czasu próbuję znaleźć film. Niestety moja wiedza na jego temat jest bardzo szczątkowo. Dziewczyna próbuje odnaleźć rodzinę (nie znała ojca). Zostaje uprowadzona i więziona. Jest z nią inna dziewczyna, która wkrótce zostaje zamordowana przez prześladowców - psychopatyczną rodzinkę, składającą się z ojca,...
więcejJest dwóch facetów i jedna kobieta z dzieckiem i cały film zastanawiają się czyj to syn. Film troszke starszy, być może francuski. Faceci byli takimi odmiennymi typami, jeden taki spokojny, drugi trochę rozrabiaka. Pamiętam scenę w barze, jak jeden drugiego uczył dawać z dyńki
Prośba o pomoc w ustaleniu tytułu. Pewnie amerykański, ale nie na pewno. Sprzed co najmniej kilkunastu lat. Grupa przyjaciół nie znających się w realu rozmawia ze sobą non stop za pośrednictwem czatu w komórkach. Na czacie się poznali, wspaniale się dogadują, mają zawsze mnóstwo tematów do rozmów. W wypadku...