Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej szukam filmu w rocznice samobojstwa kolezanki z klasy przyjaciele lacza sie na skype i pisze do nich ta zmarla i pokoleji kazdy z nich popelnia samobojstwo .. prosze o tytul osoby ktore widzialy ten film ;] pozdrawiam

..I bynajmniej, nie chodzi mi o dokumentalne ;] Czy ktoś kojarzy jakiś film o tym błogosławionym stanie i to najlepiej, który spadł na całkiem młodych ludzi?

Takie "Juno", tylko bardziej na poważnie?

Nie szukam komedii, jak np (o zgrozo!) "9 miesięcy".

Jednym słowem, kto kojarzy jakiś warty obejrzenia film...

więcej

użytkownik usunięty

W malej amerykańskiej restauracji siedza klijeci.Wchodzi do niej facet,ktory po chwili siedzenia wyciąga pistolet i terroryzuje cala knajpke .Rozpoczyna się dialog w którym mezsczyzna daje do zrozumienia ze wymorduje wszystkich.Nie pamiętam o czym była rozmowa,wiem ze facet zastrzelil większość klijetow(miedzy innymi...

więcej

Witam serdecznie
szukam filmow w których główny wątek to ciąża takich jak np. juno .. pisze tytuly jakie wam wpadna do glowy

Witam,
poszukuje komedii, których głównym tematem jest ciąża, w których np. kobiety spodziewają się dziecka etc...

Laska miala casting do filmu czy na fotomodelke lub aktorke i ja chamsko rezyser odrzucil a ona potem mscila sie w jego mieszkaniu niewiem czy to tez tak jakby studio nie bylo i go wiezila z inna laska na tle seksualnym sie nad nim znecaly i go nagrywaly niewiem czy tez na jakims piecu go nieprzypalaly wie ktis co to...

więcej

Szukam filmu, horroru,pamiętam bardzo mało z niego ponieważ oglądałam go bardzo dawno : Młoda para chyba płynęła kajakami i trafiła do pewnego domu gdzie było chyba z trzech mężczyzn którzy pozwolili im tam przenocować jednak oni byli zli, pozniej pamiętam ze jeden chciał zgwałcić dziewczynę i o na wsadziła sobie do...

więcej

Od dłuższego czasu próbuję znaleźć film. Niestety moja wiedza na jego temat jest bardzo szczątkowo. Dziewczyna próbuje odnaleźć rodzinę (nie znała ojca). Zostaje uprowadzona i więziona. Jest z nią inna dziewczyna, która wkrótce zostaje zamordowana przez prześladowców - psychopatyczną rodzinkę, składającą się z ojca,...

więcej

Jest dwóch facetów i jedna kobieta z dzieckiem i cały film zastanawiają się czyj to syn. Film troszke starszy, być może francuski. Faceci byli takimi odmiennymi typami, jeden taki spokojny, drugi trochę rozrabiaka. Pamiętam scenę w barze, jak jeden drugiego uczył dawać z dyńki

Prośba o pomoc w ustaleniu tytułu. Pewnie amerykański, ale nie na pewno. Sprzed co najmniej kilkunastu lat. Grupa przyjaciół nie znających się w realu rozmawia ze sobą non stop za pośrednictwem czatu w komórkach. Na czacie się poznali, wspaniale się dogadują, mają zawsze mnóstwo tematów do rozmów. W wypadku...