1.Kot przypadkowo pomazał się farbą i zakochał się w nim skunks Pepe
2.Skunks i kot(chyba) niemiłosiernie za sobą walczyli ale jak zmogła ich choroba ( katar ) zgodnie leżeli razem w łóżku
mulatka z Harlemu ma romans z białym, w tle jej tatuś mafiozo latino i jego dwóch kubańskich pomagierów zabójców ma jakieś porachunki z włoską mafią. Tato ginie na łodzi w wybuchu. Film kończy się podobnie do 2 sezonu True Detective, jakaś wyspa dziewczyna na plaży w towarzystwie ochroniarza (jednego z tych...
Leciał chyba na TVP1. Trzymający w napięciu. O dziewczynie, która była pośrednikiem nieruchomości, nieświadoma, że jest oszukiwana i sprzedaje dom ludzi, którzy nie byli jego właścicielami.
Cześć,
Mam dla Was nie małą zagadkę tak myślę. Pamiętam jedną scenę z filmu, a mianowicie, kobieta brała kąpiel w wannie (jacuzzi?), po czym przyszedł jakiś koleś z wiertarką i długim wiertłem i rozwiercił ją nagą przy ścianie. Widziałem to jakieś 20 lat temu w TV jak byłem jeszcze małym dzieciakiem i co ciekawe film...
Filmów z dobrze poprowadzonym i sprawnym śledztwem z dobrą zagadką kryminalną-nie musi być z seryjnym mordercą-może być inna zagadka kryminalna.Dziękuję góry za pomoc.
Szukam baśni, oglądałam ją jak byłam mała (lata 90, początek 2000), rodzice wypożyczali mi ją na kasecie. Strasznie długo jej już szukam i nie mam pojęcia co to może być, pomóżcie!!! Niewiele pamiętam, na pewno był to film, baśniowy, ale film. Pamiętam, że w takich zielonych górach, skałach mieszkały małe skrzaty,...
zukam filmu a nie pamiętam tytułu. Proszę o pomoc.
Treść filmu opowiada o parze nastolatków. Poznali się na domówce, kiedy on przed domem ćwiczył mowę miłośną dla przyjaciółki, w której jest zakochany bez wzajemności. Ona ma starszego chłopaka lekko idiotycznego. Po krótkiej rozmowie następuje nalot policyjny na...