Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1.Kot przypadkowo pomazał się farbą i zakochał się w nim skunks Pepe
2.Skunks i kot(chyba) niemiłosiernie za sobą walczyli ale jak zmogła ich choroba ( katar ) zgodnie leżeli razem w łóżku

mulatka z Harlemu ma romans z białym, w tle jej tatuś mafiozo latino i jego dwóch kubańskich pomagierów zabójców ma jakieś porachunki z włoską mafią. Tato ginie na łodzi w wybuchu. Film kończy się podobnie do 2 sezonu True Detective, jakaś wyspa dziewczyna na plaży w towarzystwie ochroniarza (jednego z tych...

Leciał chyba na TVP1. Trzymający w napięciu. O dziewczynie, która była pośrednikiem nieruchomości, nieświadoma, że jest oszukiwana i sprzedaje dom ludzi, którzy nie byli jego właścicielami.

Cześć,
Mam dla Was nie małą zagadkę tak myślę. Pamiętam jedną scenę z filmu, a mianowicie, kobieta brała kąpiel w wannie (jacuzzi?), po czym przyszedł jakiś koleś z wiertarką i długim wiertłem i rozwiercił ją nagą przy ścianie. Widziałem to jakieś 20 lat temu w TV jak byłem jeszcze małym dzieciakiem i co ciekawe film...

więcej

Filmów z dobrze poprowadzonym i sprawnym śledztwem z dobrą zagadką kryminalną-nie musi być z seryjnym mordercą-może być inna zagadka kryminalna.Dziękuję góry za pomoc.

Szukam baśni, oglądałam ją jak byłam mała (lata 90, początek 2000), rodzice wypożyczali mi ją na kasecie. Strasznie długo jej już szukam i nie mam pojęcia co to może być, pomóżcie!!! Niewiele pamiętam, na pewno był to film, baśniowy, ale film. Pamiętam, że w takich zielonych górach, skałach mieszkały małe skrzaty,...

Dziewczyna szukała swoich pierwszych 10(20?? lub więcej) facetów.

zukam filmu a nie pamiętam tytułu. Proszę o pomoc.

Treść filmu opowiada o parze nastolatków. Poznali się na domówce, kiedy on przed domem ćwiczył mowę miłośną dla przyjaciółki, w której jest zakochany bez wzajemności. Ona ma starszego chłopaka lekko idiotycznego. Po krótkiej rozmowie następuje nalot policyjny na...

Jaka jest wasza ulubiona komedia romantyczna?

poszukuję takiego dziwnego serialu animowanego, pamiętem że był emitowany pod koniec lat90 i na początku 21 wieku, w godzinach popołudniowych na TVP1. o ile pamiętam był to jakby poradnik do nauki języka francuskiego, chyba w konwencji czarno- białej.