Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

https://www.youtube.com/watch?v=o2gNTYpyNB0

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Akcja dzieju się w akademiku. Nie pamiętam całego filmu, aczkolwiek pamiętam kilka scen. Jedna z nich to akcja pod prysznicem, gdzie chłopak miał pełno śladów na plecach, jakieś zadrapania czy coś w tym stylu. Była też szafa do której się wchodziło, a tam zapalało się światło i gdy się gasiło za plecami osób pojawiał...

więcej

Szukam filmu w którym terroryści włamują się do domu bogatego człowieka i przetrzymują
całą jego rodzinę żeby ten im dał forsę.Okazuję się że pieniędzy w tym domu nie ma

Szukam filmu w którym pewien starszy człowiek ma hotel. W tym hotelu pracują zarządcy którzy chcą go okraść

Witam poszukuje takiego filmu.Dostałem zlecenie od taty. Film z lat 70tych.JAkby ktos cos byłbym wdzięczny : )

Tylko nie za ciężkich. Ot, takich wyciskaczy łez. Mam nastrój, żeby sobie popłakać :)

Pamiętam fragment gdzie był późny wieczór kobieta leżała na łóżku i czytała książkę , mężczyzna przeglądał internet , oglądał filmiki gdzie dziewczyna się rozbiera przy kamerce na żywo gdzie okazało się że to jego córka , mężczyzna miał Azjatycką urodę . Fragment filmu był w 66 w sieci odcinku 4 .

Cześć, mam pytanie czy znacie jakieś fajne filmy i seriale o zombie oczywiście the walking dead i fear of twd znam, noc żywych tropów i taki jeden tez coś jak podróbka twd ale nie pamiętam jak się nazywał, za wszelkie propozycje dzięki ;)

Pamiętam fragment , był to późny wieczór żona leżała na łóżku i czytała chyba książke mąż przeglądał internet oglądał filmy gdzie dziewczyna się rozbierała przy kamerce okazało się że to córka. Facet miał urodę Azjatycką , fragment filmu był w programie 66 w sieci odcinku 4.