Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam:) od jakiegos czasu poszukuje filmu w ktorym była scena jak nauczyciel w szkole kseruje ławke z rysunkiem ucznia pochodzacego z patologicznej rodziny. Obraz przedstawial jakis rycerzy a w pozniejszym czasie okazywalo sie ze chlopak tak przedstawial siebie albo swojego brata ktory bronil rodziny przed ojcem...

użytkownik usunięty

W tym filmie ludzie nosili maski innych ludzi na twarzach.

Te maski były takie jak tu http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/720/0/newsweek/635669392124899254.jpg

Który z tych thrillerów jest lepszy dla was?
Mi osobiście bardziej się podoba "Siedem". Lepszy scenariusz i zdjęcia. "Milczenia..." ma na pewno lepszą rolę aktora pierwszoplanowego. Mimo wszystko u mnie wygrywa "Siedem"

Film USA, sprzed 2010/2011. Rodzina jedzie przez jakieś wertepy do domku w lesie. Po drodze mało nie wypadają z drogi, ale docierają na miejsce. Tam przychodzą do nich inni ludzie, którzy mają im pomóc się urządzić (?). Na koniec okazuje się, że nie mogą opuścić tego domu, bo w drodze do niego jednak wypadli z drogi i...

więcej

Najlepiej jakby akcja filmu działa się na Alasce , Antarktydzie itp .
Gatunek: thriller , horror , katastroficzny , dramat.
Oglądałem:
- Coś (2 części)
- Zjawę
- Frozen
- 30 dni mroku
- Everest
- Alive Dramat w Andach
- Przetrwanie
- Niepokonani
- Obcy vs Predator

Witam, szukam kolejnego filmu prod. hiszpańskiej lub meksykańskiej z lat późnych 80-tych lub początku 90-tych. Widziałem go w TVP, serial kilka odcinków, puszczany był w nocy. Fabuła dzieje się w końcu XIX wieku lub początkach XX. Grupa ludziwraz z jakąś młodą kobietą przypływa okrętem na jakąś małą, zapomnianą wyspę...

więcej

ogladalam go dawno temu i nie moge sobie przypomniec tytulu.
Kobieta chce sprzedac jak dobrze pamietam, dom z pubem, ale brak chetnych. wpada na pomysl, zeby ludzie pisali listy z opisem co zrobia z tym pubem i 5 dolarami. Najciekawszy pomysl dostanie pub za darmo. Listow przychodzi cala masa . Zbiera sie niezla...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu cos w stylu ze jest kobieta i mezczyzna, ale ten mezczyzna jest zly i dzieki tej kobiecie sie nawraca itp.
Np. wątek w Gwiezdnych Wojnach Przebudzenie Mocy pom. Kylo Renem, a Rey, moze przynajmniej ja to wyczulam, ale byla pom. nimi jakas chemia.
Albo Piekna i Bestia, ale nie o to mi chodzi.
I zeby nie...

więcej