Pamiętam fragment , był to późny wieczór żona leżała na łóżku i czytała chyba książke mąż przeglądał internet oglądał filmy gdzie dziewczyna się rozbierała przy kamerce okazało się że to córka. Facet miał urodę Azjatycką , fragment filmu był w programie 66 w sieci odcinku 4.
Więc film był trochę podobny do "Alicji w krainie czarów". Główna bohaterka była zakochana w chłopaku który był synem złej królowej. Dziewczyna została przeniesiona do tego świata. Bohaterka odnalazła w tym świecie swojego ojca , o ile dobrze kojarzę to on zmarł. O ile dobrze pamiętam ta zła królowa porywała...
Więc film był trochę podobny do "Alicji w krainie czarów". Główna bohaterka była zakochana w chłopaku który był synem złej królowej. Dziewczyna została przeniesiona do tego świata. O ile dobrze pamiętam ta zła królowa porywała "sprowadzała" ludzi do swojego świata. Na koniec bohaterka wróciła do swojego świata. Bardzo...
więcejWiem że wątków tego typu jest mnóstwo i mógłbym posprawdzać stare tematy ale są one założone dość dawno a może wasz ulubiony film jest z roku 2013 i wyżej :P
Pamiętam urywki tego filmu, był on o chłopaku w gimnazjum/liceum który dużo kłamał i wszystkie jego kłamstwa się spełniały, jednym z nich było to że chciał auto i w magiczny sposób stało ono przed jego domem na następny dzien
Rodzice dziewczyny prowadzą tartak, ona sama jest zaręczona z właścicielem srebrnego Porsche. Jak się można domyślić gość okropnie zakochany w sobie, zawód ambitny - prawnik. Do rodzinnego tartaku przybywa były wojskowy (?), w każdym razie młody chłopak, zaczyna tam pracować. To akurat jest bardzo przewidywalne, ale...
więcejA przynajmniej tak mi się wydaje :) Szukam go od miesięcy bez najmniejszego skutku, ale to prawdopodobnie ze względu na małą ilość zapamiętanych szczegółów. Jedyne co mi utkwiło w pamięci to mężczyzna, który jakoś przenosi się w czasie (możliwe nawet, że ze swojego domu) i gdzieś tam poznaje kobietę. Wydaje mi się, że...
więcejNie pamiętam niestety zbyt wiele. W tym filmie główny bohater miał za domem niewielką szopę bądź składzik i prowadził tam swoje własne dochodzenie na temat morderstwa, na ścianach było popowieszane pełno gazet i różnych zdjęć z tropem i wszystko połączone czerwonymi nitkami. Końcem, końców wyszło, że ta osoba cierpiała...
więcej