Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w tytule. Nie jestem w stanie nawet podać, co to mógł być za gatunek - moze horror, thriller. Film niezbyt ambitny, nastawiony na brutalne sceny. Oglądany jakies 4-5 lat temu.

http://static.fjcdn.com/gifs/Sneezing_6948af_2223520.gif

Ja nie zrozumiałem Zagubionej Autostrady oraz Antychrysta.

Witam! szukam filmów których fabuła osadzona jest w latach 50 -60-70 , choć niekoniecznie pochodzących z tamtego okresu. Najlepiej dramaty w stylu "smażone zielone pomidory " "przerwana lekcja muzyki" czy uśmiech mona lisy
pozdrawiam

Poszukuję filmy z kategorii science-fiction / familijny - trójka uczniów prawdopodobnie podstawówki - jeden z nich bazując na snach (de facto, których sprawcą jest kosmita również dziecko) konstruuje maszynę, która pozwala na stworzenie pola siłowego o promieniu ok 2 m. Przy pomocy komputera starej generacji oraz chyba...

więcej

Bry.

Zaczynał się on, że pewien mężczyzna MUSIAŁ rzucić się z budynku o 15:00 bodajże, inaczej by jego ukochana zginęła z rąk jej męża.
Więc pewien murzyn, zajmujący się takimi "skoczkami", starał się go namówić, żeby zmienił zdanie. Dodatkowo ten murzyn miał żonę, z którą się pokłócił tuż przed wyjściem, ponieważ...

więcej

najlepiej y były już z lektorem i trzymały w napięciu :)

Nie pamiętam całego filmu, jedynie kilka wątków, które mam nadzieję, okażą się istotne. Kobieta sprowadza na swojego mężczyznę nieszczęścia. Wszystkie złe rzeczy, które mu się zdarzają są jej "zasługą", nie zawsze umyślną i świadomą. Np. Wypadła jej jakaś rzecz na drogę, po której on później jechał samochodem i miał...

więcej

Szukam filmu, w którym kobieta dowiaduje się, że ma raka. Za życia postanawia znaleźć rodziny zastępcze dla (chyba) 10-ciorga swoich dzieci, które i tak zostałyby jej odebrane. Gdy już pociechy trafiają do rodzin zastępczych, wszyscy razem zjeżdżają się na pogrzeb matki. Zna ktoś tytuł filmu?

Szukam filmów o lekarzach. Najlepiej z rozbudowanym portretem psychologicznym głównej postaci, które warto użyć w wypracowaniu maturalnym .