1.Jakiś młody konik polny chce zmyć się na wycieczkę ale stary go ostrzega
Pamiętam że na koniec chyba jakis stary kaczor szukał tego konika polnego którego upolował ale mu uciekł przed laty
2.Szukam bajki o żółwiu co po wielkiej zadymie dzielił chyba budę z Pluto
Pamiętam że razem zgodnie ogryzali kości
Witam dobre parę lat temu oglądałem genialny film nie pamiętam aktorów, reżysera... ale podam krótkie streszczenie, film obstawiam że ma powyżej 10lat, cała historia toczy się w okół chorego chłopaka, nie pamiętam czy był to problem z kończynami czy nowotwór mianowicie w pokoju miał mape USA? a na niej zaznaczone...
Witam od kilku lat nie daje mi spokoju film emitowany na Polsacie, pamiętam że główną bohaterką była Amanda i pracowała jako konserwator obrazów, mieszkała razem z modelkami, był tez pies hamlet który się na nią rzucał i zakochała się w facecie który był policjantem i nazywał się bob.... wie ktoś jaki ten film ma...
Bill przypomina mi mężczyzn z różnych teledysków Lany del Rey. Może był jakąś inspiracją? Przykład: www.youtube.com/watch?v=rJABBmAMXnY
Ostatnio w telewizji zobaczylem fajny film ale nie zapamietalem jego tytulu. Pamietam aby kawalek sceny w ktorej mezczyzna kochal sie z kobieta i potem przyszli 2 zobie/psychopatow do niego i go porwali potem go torturowali polamali mu nogi a potem przed komisariatem/szpitalem psychiatrycznym go porzucili i przejechali...
więcejFilm widziałam ok 5 lat temu na cinemaxie lub filmboxie i wydaje mi się, że był wtedy nowością. Opowiadał o grupce chorych mężczyzn i kobiecie (chyba pielęgniarce), którzy jechali nad ocean/morze. Mężczyźni byli chorzy umysłowo lub fizycznie (nie pamiętam dokładnie, albo i to i to). Pod koniec filmu sparaliżowany...
Witam. Ostatnio byłem w centrum handlowym i w jednym z tv widziałem scenę filmu, którego tytułu poszukuję. Otóż w scenie tej rycerze na koniach uciekali przed orkami chyba i jakimiś ogrami, z których jeden wyrwał wiatrak z młyna i rzucił nim w uciekinierów. Rycerze uciekali pod wielkimi cierniami do zamku. Więcej...