Jak dodać do serwsiu recenzję filmu, które nie ma na stronce filmwebu? I jak tak samo zrobić, ale z dodając jakiegoś aktora, którego nie ma na składzie filmweb.pl ?
Pomozcie, mozecie podsylac mi maile z podpowiedziami, reaper3@tenbit.pl
z gory dzieki!!!
Witam - szukam filmu, którego fragment kiedyś obejrzałem i nie daje mi spokoju, a nie pamiętam jego tytułu...
Opowiada on historię Pewnej dziewczyny chyba prawniczki z USA, która wyjechała w sprawie firmowej do Ameryki połódniowej
w sprawie jakiegoś wielkiego kontraktu, który miała przygotować. Pojawia się dziwna...
Witajcie, może ktoś kiedyś oglądał i chociaż przypomni mu się coś co mnie naprowadzi..
film na pewno sprzed 2010, może nawet sporo "sprzed" .. pamiętam, że zrobił na mnie duże wrażenie, niestety szczegółów bardzo mało ..
główni bohaterzy typ urody Azjaci, całość filmu opiera się na manipulacji porwaną młodą...
Witam wszystkich serdecznie. Tak jak moi poprzednicy, ja również potrzebuje pomocy z odnalezieniem tytułu filmu. Kwestia jest o tyle ciężka, że znam jeden, jedyny urywek z tego filmu. Nie jestem w stanie nawet określić gatunku tego filmu: psychologiczny, dreszczowiec, a może horror. Zdaje mi się, że film z lat 70' (tak...
więcejWymieńcie mi filmy o psychopatycznych mordercach wartych uwagi. Mają to być filmy opowiadane z perspektywy zabójcy, a nie ofiary. Horrory gore, ale mogą też być thrillery, albo czarne komedie. Fajnie by było, gdyby to było coś podobnego do serii gier Postal (tylko nie wymieniajcie filmu Uwe Bolla). PS Komentarz pokroju...
więcejJakiś czas temu oglądałam film (dramat, psychologiczny itp), którego nie jestem w stanie odnaleźć. Film opowiadał historię młodej kobiety, której mąż niedługo po ślubie został brutalnie pobity w barze przez jakiegoś osiłka, który zaczepiał kobietę- stanął w jej obronie. Od tego czasu był totalnie sparaliżowany -...
Oglądałem go w 2008 roku na TVP1. Była to chyba komedia o będącym już w średnim wieku malarzu kobiecych aktów. Miał on służącą i młodszego pomocnika, być może ucznia. Akcja na pewno działa się przed 20 wiekiem. Za pozujące do obrazów służyły mu często, albo zawsze kurtyzany. W jednej scenie miał on namalować pośladki...
więcejFilm opowiada historię pewnej pary (nie pamiętam, czy byli małżeństwem). Pewnego razu ta dziewczyna zginęła i ten chłopak zaczął ją szukać. Dał chyba jakieś ogłoszenie (chyba w gazecie), że che znaleźć mordercę dziewczyny i nic więcej go nie obchodzi tylko chce wiedzieć jak zginęła jego dziewczyna (czy, żona). I ten...
więcej
Kiedyś jak bylem młodszy powiedzmy z 3-5 lat temu,to oglądałem pewną bajke.
Opowiadała ona o zwykłym przeciętnym chłopcu który pewnego dnia w szkole spotkał dziewczyne..chciał się z nią zaprzyjaźnić lecz ona nie zwracala na niego uwagi i szukała silnych, wysportowanych chłopaków.. Podczas szukania wypad jej magiczny...