... który chyba leciał w tą sobote (6.02) na jakimś kanale. Jednak szukając po programie nie odnajduje takiej pozycji. Możliwe że był to jakiś program w którym pokazano fragment tego filmu. Stary włoski film, dziejej sie chyba w jakims domu publicznym wymyślono tam konkurs na najpiękniejszy tyłek i zaproponowano żeby...
więcejPoszukuję ciekawych filmów o kobietach intrygantkach, cwanych i bezwzględnych z obsesją na punkcie czegoś lub kogoś.
Witam. Chodzi mi o tytuł filmu, którego akcja dzieje się na statku a w tytule występuje nazwa tego statku (chyba włoska)
Szukam Filmu Anaza 2012. Jest to film na podstawie serialu anime Another. Bardzo chciałabym go obejrzeć.
Poszukuję filmu,podobno polsko - niemieckiej produkcji, kręconego m.in w Krakowie w okolicach 1985, 1986 roku. Bardzo zalży mi na tym. Podobno jako 3 letnie dziecko byłam na planie tego filmu z mamą. Ktoś kojarzy co to mógł być za film?
odnalezienie tego filmu jest juz dla mnie jak cel w zyciu. Tragedia, pomozcie! :) mało pamietam, lecz mam przeblyski, ze ta dziewczyna czesto lunatykowała, miala taka długą białą pizamę i chodzila do takiego dziwnego domku(?) potem, jakis starszy pan dał jej jablko, a gdy je ugryzla byly tam robaki. potem cos tam...
Film oglądałem bardzo dawno wiele nie pamiętam ;/ jedyne co to, że pod koniec filmu wybuchła wojna światowa i wszystko było sprawką szatana ale w ostatniej scenie Bóg ocalił świat a diabeł został zakuty w łańcuchy i stał w rzece lawy. Nie ma tu zbyt wiele wiadomości ale będę wdzięczny za pomoc. Z góry dzięki ;)