Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

... który chyba leciał w tą sobote (6.02) na jakimś kanale. Jednak szukając po programie nie odnajduje takiej pozycji. Możliwe że był to jakiś program w którym pokazano fragment tego filmu. Stary włoski film, dziejej sie chyba w jakims domu publicznym wymyślono tam konkurs na najpiękniejszy tyłek i zaproponowano żeby...

więcej

Zna ktoś jakieś? Proszę o Propozycję

Poszukuję ciekawych filmów o kobietach intrygantkach, cwanych i bezwzględnych z obsesją na punkcie czegoś lub kogoś.

Witam. Chodzi mi o tytuł filmu, którego akcja dzieje się na statku a w tytule występuje nazwa tego statku (chyba włoska)

Znacie jakieś fajne komedie romantyczne?

Szukam Filmu Anaza 2012. Jest to film na podstawie serialu anime Another. Bardzo chciałabym go obejrzeć.

Poszukuję filmu,podobno polsko - niemieckiej produkcji, kręconego m.in w Krakowie w okolicach 1985, 1986 roku. Bardzo zalży mi na tym. Podobno jako 3 letnie dziecko byłam na planie tego filmu z mamą. Ktoś kojarzy co to mógł być za film?

odnalezienie tego filmu jest juz dla mnie jak cel w zyciu. Tragedia, pomozcie! :) mało pamietam, lecz mam przeblyski, ze ta dziewczyna czesto lunatykowała, miala taka długą białą pizamę i chodzila do takiego dziwnego domku(?) potem, jakis starszy pan dał jej jablko, a gdy je ugryzla byly tam robaki. potem cos tam...

Film oglądałem bardzo dawno wiele nie pamiętam ;/ jedyne co to, że pod koniec filmu wybuchła wojna światowa i wszystko było sprawką szatana ale w ostatniej scenie Bóg ocalił świat a diabeł został zakuty w łańcuchy i stał w rzece lawy. Nie ma tu zbyt wiele wiadomości ale będę wdzięczny za pomoc. Z góry dzięki ;)

Film jest o obozach koncentracyjnych. Jakaś lekarka jest zmuszona do pomocy w eksperymentach na ciężarnych kobietach, ale próbuje im pomagać w granicach możliwości. Później po wojnie jest przesłuchiwana przez komisje i udowadnia swoja niewinność opowiadając o tych zdarzeniach.