Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pomocy szukam filmu akcja dzieje sie w szkole. Nowy nauczyciel tworzy gang uczniow ktorzy chca zawladnac miastem zaczynaja malowac po scianach czerwone ptaki cos w stylu feniksa. Wiecej nie pamietam. Pomocy.

Witam, poszukuje filmu, który oglądałam parę lat temu. Mianowicie dziewczyna zawozi swojego chłopaka do szpitala, bo miał mieć jakiś zabieg na kolano, kiedy później chce go zabrać, okazuje sie, że go nigdzie nie ma i rozpoczyna poszukiwania, na koniec okazuje sie że on to wszystko zaplanował.

Witam,
tematów pewnie było wiele, ale szukam jakiegoś ciekawego filmu na wieczór. Film typowo usiąść obejrzeć (bez myślenia) zapomnieć.
Jeżeli chodzi o gatunek, akcja, sensacja, komedia.
Jeżeli ktoś może coś podsunąć będę wdzięczny.

Poszukuje polskiego filmu z lat 80 albo z początku 90.
Opowiada historie małżeństwa (pary) które chce odnaleźć swojego małego kilkumiesięcznego synka . Z tego co pamiętam został on chyba podmieniony i mają nieswoje dziecko.
Pamiętam też ,że maja dużo pieniędzy (dolarów) i w jednej ze scen bobas który nie jest ich...

Witam,
dość dawno ogladalem fil w ktorym pewna kobieta ma chora matke ale nie stac jej na specjalny sprzet, pewnego dnia okazuje sie ze za wszystko zaplacil pewien mezczyzna. Prosze o pomoc

Pamiętam tylko początek filmu jak grupa dzieciaków jest torturowana w szkole średniej przez jednego dzieciaka, wymyślają spotkanie na które go zapraszają i tam zakuwają go w kajdanki, ściągają mu spodnie i robią zdjęcie dla szantażu ........ dalej nie wiem co się działo. Oni chyba nazywali siebie Policją.

Kto...

więcej

szukam filmu , tematyką była przygoda francuskiego szpiega to było coś w rodzaju parodii
007 film zrobił mi straszliwą rysę na psychice ponieważ nie obejrzałem go do końca ,
bardzo proszę o pomoc

Witam,
poszukuję filmu, którego akcja dzieje się w przyszłości, ale nie takiej jak sobie wyobrażaliśmy. Ludzie zamiast stać się mądrzejsi, stawali się coraz bardziej puści i głupsi. To chyba komedia, ale nie jestem pewny. Bardzo proszę o tytuł i z góry dziękuję :)

Witajcie, mam mały problem - chciałem się wybrać w dniu premiery (12 luty, piątek) na "Deadpoola" ze znajomymi, ale widzę że w moich okolicach, czyli Częstochowa nie ma żadnych seansów ani nie wyświetla za bardzo repertuaru na te "walentynkowe" dni.
Pisałem już do Cinema City i czekam na odpowiedź, z którą trochę...

dziewczyna /corka zlodzieja/ dostaje spadek po ojcu. testament jest zapisany na video ze wszystkimi instrukcjami .ojciec zostawia dziewczynie zadanie . dziewczyna ma wykrasc bardzo wartosciowego konia ze stadniny. wszelkie pytania i odpowiedzi od ojca ma w komputerze ,ktore zapisal. na koniec okazuje sie ze kon wcale...

więcej