Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, szukam jednego filmu jedynie, co pamiętam z tego filmu to , że dziewczyna w niebieskiej sukience spotkała się z chłopakiem w pociągu i za nic nie mogę sobie przypomnieć o czym był ten film może ktoś z was skojarzy film, tak się zastanawiam czy czasem ten film nie był o jakiejś podróży w czasie czy coś takiego,...

więcej

Witam. Oglądałem jakiś miesiąc albo dwa miesiące temu program o piramidach tylko nie wiem na jakim było to kanale czy discovery czy National Geographic no i najważniejsze zapomniałem nazwy tego programu mógłby ktoś przypomnieć? Co charakterystyczne w programie było to ze robili pomiary laserowe piramid i tak jakby...

więcej

wymieniajcie, ostatnio zainteresowałem się tą stylistyką

Oglądałem go kilka lat temu w telewizji.Trwał minimum godzine.Napisze to co pamiętam.
A więc jest to film fantastyczny i opowiada o dwóch siostra które razem mają wielką moc(jak złączą rece to pojawia się na ręce białe światło)
Odwiedzaja one ruiny w których uwięziona jest zła czarownica.
Odczytują na ścianie stare...

więcej

Pare tygodni temu przeczytalem recenzje Japonskiego thrillera/kryminalu, ale zapomnialem teraz tytulu. Fakty o filmie:

- Japonski film z przelomu lat 70tych i 80tych
- thriller psychologiczny/kryminal
- tresc: kobieta zostala znaleziona martwa w jeziorze (rzece?) i jest jeden swiadek zdarzenia. Policja...

Witam poszukuje tytulu filmu najprawdopodbniej na faktach dotyczy on seryjnej morderczyni,ktora na rozprawie sadowej strasznie manipulowala mezczyznami tak aby zeznawali na jej korzysc (charakterystyczne ruchy nogami,ale nie jest to nagi instynkt) a na samym koncu po wygranej sprawie zabila jakas kobiete sluchawka...

Hejka szukam hororów tych głupszych, ale mogą być i fajne xD gdzie młodzi ludzie szykują się na wyprawę i gina a na koniec zostaje uratowana jedna osoba xD albo coś w tym stylu

Witam
może macie ulotki filmowe z kina lub pocztówki , może zbieracie? albo są wam niepotrzebne, zalegają w szafie - chętnie przyjmę :)
Chętnie też się wymienię lub odkupię !!!
Proszę o własny spis, ja prześlę swój :)

Szukam filmu i jednego serialu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90` albo wczesnych 2000, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał...