film o głuchoniemej dziewczynie która udaje że jest głuchoniema (o tym że udaje wie tylko ojciec), jest blond siostra ma bliską relacje z ojcem (intymną). pamięta scenę z rzęsą, jak jej siostra prowokuje ją do przyznania się że nie jest głucho niema a ona patrzy jej się prosto w oczy i zdejmuje rzęsę. i scenę z...
Hej :)
szukam filmu, w którym pewien facet jedzie ze swoją kochanką na urlop i tam chce ją zabić, po czym znajdują trupa i pieniądze w torbie w domu, w którym mieli się zatrzymać. Potem okazuje się, że ten trup jednak żyje i oni chcą go zabić, ogólnie każdy każdego chce zabić. Okazuje się, że dziewczyna jest w ciąży,...
Film oglądałam z 5 lat temu, motyw który najbardziej utkwił mi w pamięci to ludzie, którzy na początku zawiązali sobie nitkę na palcu, a później się jakimś sposobem rozeszli i po latach się spotkali znowu i oboje mieli tą nitkę na palcu? Po tych nitkach się rozpoznali. Z tego co pamiętam jak się odnaleźli to padał...
Hejka. Szukam filmu który opowiada o narzeczeństwie. Pewnego dnia facet ginie i dostaje propozycje od Boga że może zostać czyimś aniołem stróżem, ten się zgadza i zostaje akurat aniołem stróżem swojej narzeczonej ewentualnie samotnej matki z dzieckiem. Film ten jest młody, Ewentualnie coś tematyką podobnego do tego,...
więcejZapowiada się ostre, z jajem kino. Wprawdzie miało wyjść na początku od 18 lat niby, ale w ostateczności wyszło, że 16 i tak się zapowiada dobrze, a hajs musi być. Z rottenu też napływają zachęcające wieści, bo średnia oscyluje wokół 8. To może być film tego miesiąca.
Witam, poproszono mnie kiedyś, bym odnalazł film o człowieku z dwoma nogami, który żył pośród ludzi z trzema nogami. Wiem tylko tyle, iż nie było to nic nieprzyzwoitego. Czy ma ktoś może jakiś pomysł?
Od kilku lat poszukuję pewnego filmu. Natrafiając na forum pomyślałem że może ktoś pamięta o jaki film mi chodzi ;)
Z akcji filmu niewiele pamiętam: czerwona kula, dwóch chłopców/panów którzy podróżowali/polecieli w jej środku. Ta kula mogła być czymkolwiek - zapamiętałem że była czerwona. Być może była w filmie...
Oglądałam go dawno. Opowiadał o przygodach chłopaka, który był synem Posejdona oraz jego koleżanki, która była córką Artemidy (chyba) oraz jakim jeszcze chłopaku. Ogólnie opowiadał o herosach którzy żyli w czasach współczesnych i szukaji jakiś pereł/klejnotów. Było tam pełno nowoczesnych ukazań mitologi greckiej np. w...
więcej