Szukam filmu o mężczyźnie, nie wiem czy był on kamerdynerem czy tylko jakimś pomocnikiem w pensjonacie? Był gejem, spotykał się z jakimś mężczyzną z sąsiedztwa, nie wiem czy tamten nie miał żony,może to była przyjaciółka. Nie pamiętam. W każdym bądź razie on na końcu umiera w łóżku, w pokoju gdzie pracował. Mniej...
Szukam jakiegoś filmu, który opowiada o tym,że ktoś poświęca cały życie dla kariery zawodowej, nie ma czasu na rodzinę, miłość, przyjaźń. Taki człowiek we współczesnym świecie.
Cześć.
Oglądałem film z 2 lata temu, nie była to nowa produkcja. Główny bohater jest brunetem. Jest samotny i idzie na impreze(rodzaj domówki) żeby wyznać dziewczynie miłość, chyba nawet to było coś w rodzaju wierszu. Wyszedł z imprezy poćwiczyć mowę, spotkał tam blondynkę, której wcześniej nie znał. Ona posłyszała...
Szukam radzieckich filmów.1.Chłopak nieopatrznie ujawnił że trenuje pływanie
Cała klasa się wydarła mamy mistrza
Miał słabe oceny więc nie mógł wystartować w zawodach
Ktoś mu poradził by podrobił oceny
Przed zawodami sam się przyznał do szachrajstwa
Coś w ten deseń
2.Szukam baśni która była wyświetlana pt...
Pozwoliłem sobie założyć temat bo w żaden sposób nie mogę znaleźć filmu.
Film oglądałem jak byłem mały na vhs-ie. Opowiada o dwóch osiłkach, który jeździli monster truckiem i mieli za zadanie niańczyć 2 młodych bliźniaków. Film z około lat 90-tych. Przypomina mi się, że lektor podawał tytuł "Niańcy" ale wpisuję i...
Witam,
Szuakm filmu, opowiada on o tym jak para wyjeżdża do Włoch, dziewczyna poznaje tam innego mężczyznę. W decydującym momencie może albo wsiąść do pociągu albo zostać, wybiera pozostanie z nowo poznanym. Bardzo uprzejmie prośże o pomoc w identyfikacji.
Pozdrawiam serdecznie,
Filip
Witam,
Szuakm filmu, opowiada on o tym jak para wyjeżdża do Włoch, dziewczyna poznaje tam innego mężczyznę. W decydującym momencie może albo wsiąść do pociągu albo zostać, wybiera pozostanie z nowo poznanym. Bardzo uprzejmie prośże o pomoc w identyfikacji.
Pozdrawiam serdecznie,
Filip
witam!
Szukam starej komedii z lat 80-90 tych o nastolatkach ktorzy przy pomocy eliksiru poprzez polanie nim gazety, magazynu, plakatu, wyciagali dziewczyny do rzeczywistosci. ( pojawiala sie w realu, a znikala z plakatu). Byla scena gdzie dziewczyna wyszla z plakatu tylko do pasa( bez nóg). Szukam juz kilka godzin i...