Poszukuję dwóch filmów :
1.Pamiętam, że w tym był motyw , że (chyba) Matka z dzieckiem jechali gdzieś samochodem i potrącili jakieś zwierze (chyba jelenia lub sarnę ) a potem był jakiś człowiek , który nie miał połowy twarzy , pamiętam tylko tyle.
2. To był horror o szpitalu, wiem, że coś sie działo na ostatnim...
Pomożecie znaleść mi pewien film . Był on o studentach o chłopaku i dziewczynie którzy wybrali się na jezioro , po drodze spotkali mężczyznę który stał na
deszczu o mały włos by go potrącili , później oni spotkali go na stacji benzynowej i on poprosił ich aby oni podwieźli go do motelu , on zaatakował dziewczynę nożem...
Kiedyś oglądałam film o młodej nauczycielce, która dostała propozycje pracy i jak przyjechała ma miejsce to okazało się, że to był jakiś taki stary budynek, ktorego nawet nie mozna bylo nazwac szkola. Ona zainwestowala w to, wyremontowala, kupila lawki, pomoce naukowe itd. Musiała uczyć bardzo ciężkie dzieci, tzw....
Szukam filmu o dziewczynie która była bogata i w pewnym momencie jej rodzice zbankrutowali musieli sprzedać firmę i musieli się wyprowadzić do starego domu na wsi i na wsi jej dziadek miał konie i ona tak jakby się zaprzyjaźniła z jednym koniem i później jakiś bal był i nie pamiętam. Jak ktoś zna tytuł bardzo proszę o...
więcej
Przypadkiem w sieci natrafiłem na film fabularny "Made in France" zaciekawił mnie bardzo ponieważ był na pierwszym miejscu w pewnym zestawieniu w top. Co w nim ciekawego? Reżyser przewidział w nim ataki ataki terrorystyczne w Paryżu i co ciekawe pokazał jak do nich doszło !!!
Niesamowite prawda to link do trailera...
Cześć. Poszukuję filmów w tematyce: matematyki, uczelni, geniuszy. Coś w tym stylu. Będę wdzięczny za jakieś tytuły.
Witam. Niedawno leciał w telewizji film, problem jest taki że dokładnie pamiętam jego fabułę, ale nie potrafię przypomnieć sobie tytułu. Chciałem polecić go koleżance, ale w żaden sposób nie mogę znaleźć tego filmu szukając w wyszukiwarkach, także przybyłem tu by się o tytuł zapytać. Film opowiada o pewnym człowieku,...
więcej