Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Postaram się go opisać jak najlepiej. Otóż film opowiada o tym że w domu jest ukryty pokój z chyba wejściem do piwnicy w której mieszka morderca, który przez dziury w ścianach ogląda to co się dzieje w domu i wychodzi dopiero wtedy gdy jest noc albo nikogo w tym domu nie ma. Jak dobrze pamiętam to dom należał do pewnej...

więcej

Hej,

szukam filmu który:
na początku pokazany jest z perspektywy kobiety która jest w związku z chłopakiem, lecz później okazuje się, że jest to nieprawna., że wmówiła to sobie. Następnie film pokazany jest z perspektywy tego faceta.

Za pomoc z góry dzięki !

Szukam filmu. Pamietam ze w filmie Przemycali narkotyki I ze to były najczszcze narkotyki jakie mogły byc ze na tych testach na jakość ten płyn niebieski sie robi. Kojarzy ktoś jaki to mógł byc film?

Jakie znacie najdziwniesze filmy? Ja zaczne od
- pi
- głowa do wycierania
- mechaniczna pomarańcza
- gummo
- rewolwer
dziwne tzn takie których nie moge do końca zrozumiec

Witam poszukuje tytuł filmu najprawdopodobniej jest to polski film w który na samym początku podjeżdża gość w Czerwonym Ferrari do kontroli celnej i wyłącza je takim przełącznikiem/starym gniazdkiem widziałem włąsnie tylko ten początek parę lat temu i do tej chwili nie mogę go znaleźć

1) Film wydaję mi się, że na faktach, był o dwóch chłopakach, jeden jeździł na wózku i on bardzo chciał biegać, więc tamten drugi brał go na plecy i biegał z nim na łące. Pod koniec ten na wózku umiera.

2)Film o kobiecie, która otruła swojego męża, nikt się tego nie domyślał, dopiero po ekshumacji okazało się, że...

więcej

Cześć! Szukam filmów o tematyce historycznej (akcja rozgrywa się np. w średniowieczu itd.), i takich związanych z archeologią. Typu poszukiwacze skarbów itd. Dziękuję za wszystkie polecone filmy! :)

Poszukuję filmu o więzieniu . Skazani byli nazywani kolorami a główny bohater z tego co pamiętam nazywany był Purpurowy ... Pamięta ktoś ?