Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam filmu była to komedia chłopak miał sposoby na podrywanie dziewczyn i zawsze mu się to udawało aż spotkał taką która mu się oparła i była od niego lepsza bo znała jego wszystkie sztuczki; chodził też do dziadka grac w szachy do domu opieki , ona tez tam kogoś odwiedzała. z Góry dziekuje

Hej!

Mam wielką prośbę do znawców filmów, wiem że po opisie poniżej ciężko będzie coś wyciągnąć ale mam nadzieję że ktoś pamięta :) Moja mama szuka filmu który oglądała mając 15lat w telewizji, to były około lata 80-te więc film dość stary:

Była to bajka (ale z realnymi aktorami) o królu który przeklął gwiazdę...

więcej

użytkownik usunięty

Scena ze spadającym koniem, ze "Zjawy", jak z filmu "Popioły" A. Wajdy.

Szukam filmu ,gdzie byłaszkoła shoilin i był taki młody mnich ,Jego nauczyciel go uszczypał w suta czy wątrobe ,strasznie go to bolało i miał przetrwać noc,potem jak nauczyciel wszedł przekonany że nie żyje ,ten młody mnich siedział i medytował

Hej.

Pamięta ktoś tytuł horroru, w którym dziewczynka maluje obrazy a potem one ożywają na ścianie po oświetleniu latarką?

Szukam filmu. Oglądałam go dość dawno i pamiętam tylko jeden szczegół. Dziewczyna weszła do metra i nagle miałaby coś jakby wizję przyszłości, dzięki czemu dowiedziała się że jej chłopak ją zdradzi. Wiem, że to mało, ale może ktoś kojarzy?

Witam. Szukam filmy (chyba o snajperze). Chodzi o to, ze jedyne co pamietam z tego filmu to, to ze dwie osoby na siebie poluja. Tylko ten jeden steruje snajperka automatycznie. Film ogolnie sie konczy tak, ze jeden z nich wlamuje sie do sterowania ta snajperka i ten co ja wymyslil ginie od swojego wynalazku.

Witam. Szukam filmu. Pamietam tylko akcje w ktorej ktos uzywal snajperki sterowanej z pilota automatycznie. I na sam koniec glowny bohater zabil go z tej broni. Ostatmia akcja dziala sie gdzies w gorach. Ktos cos?

Szukam filmu który kiedyś oglądałem . Rodzina muzułmanów wprowadza się do bloku (chyba w niemczech) i dowiadują się że nad nimi mieszka stary żyd który jest kombatantem. Chopak z tej rodziny po jakimś czasie demoluje mu z kolegami mieszkanie a gdy ten pan ich nakrywa uciekają a on gubi but . Kiedy wychodzi na jaw że to...

więcej

JAK TO ZROBIĆ WYSŁAŁEM NA JAKĄŚ POMOCFILMWEB@ COS ale nie pomoglo z góry dziękuje chyba mam prawo