Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam horroru a właściwie, były w nim 3 czy 4 opowiadania pamiętam że w jednym zginęła dziewczyna zjedzona przez psy o ile dobrze pamiętam dobermany więcej tak bardzo jakbym chciał nie mogę sobie przypomnieć

Fabuła:

Był naukowiec który coś wynalazł/odkrył (jakąś formułę?, wzór? nie pamiętam dokładnie) i byli bandyci/mafia którzy chcieli mu to ukraść wiec on, zniszczył wszystkie kopie a jedyną wersję wysłał swojemu bratu faksem, A ten brat tego naukowca miał syna który był takim małym geniuszem no i ten faks z ta formuła...

więcej

Witam,
szukam filmów - wojennych, katastroficznych, s-f. Obojętnie ważne, żeby widz czuł się zaniepokojony, przestraszony nadchodzącym niebezpieczeństwem. Najlepiej coś w stylu, że ludzie się ukrywają bo coś złego nadchodzi i każda minuta filmu wzbudza coraz większy lęk i ciekawość u widza co będzie dalej.

Szukam filmu w którym syn wciela się w rolę ojca swojego rodzeństwa. Najlepiej jak byl by wyprodukowany po 2007

widziałem już Lot nad kukułczym gniazdem oraz Człowiek z Ziemi, znacie jakieś filmy z takiej tematyki?

Szukam filmu, który został nakręcony przed rokiem 2007, Amerykański horror.
Jedyne, co z niego pamiętam to dwa wyrywki i chyba część fabuły. Dziewczyna poznaje chłopaka, chyba byli parą, ale ona go zostawiła. Chłopak zaczyna ją prześladować, aby wróciła i była tylko jego, na swoim ciele wycina słowa "Na zawsze twój,...

więcej

Poszukuję filmu który leciał w sobote/niedziele poprzednią najprawdopodobniej są to Baśnie Braci Grimm.
Był chłopak(Nastolatek) krawiec który chciał się nauczyć bać wten się udał w podróż by się nauczyć strachu musiał zapłacić takiemu jak by Charonowi złoto za przejazd z dok na drugi dok, potem przeżył noc na...

Ogromna prośba do nieśpiących smakoszów! Szukam filmów, które zbliżą mi myślenie i poglądy futurystów, lub dadaistów od "środka". Coś, co pozwoli mi ich zrozumieć :-) Coś?

o boksie, musiał walczyć z 10 czy 12 przeciwnikami jak to szło "12 rund"?

Witam szukam filmu w którym był pewien chłopak który chodził do szkoły wojskowej . I jego rodzice też byli jakimiś wojskowymi . Wojska walczyli z jakimiś kosmitami . Aż w końcu poleciał w kosmos na szkolenie dla najlepszych . Zapamiętałem najbardziej to ze jak byli w kosmosie to ćwiczyli na takiej wielkiej hali w...