Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ludzie żyli na Marsie, pod kopułami czy cuś. Pewnego dnia zaczęły się straszne burze piaskowe, które jacyś tam ludzie (chyba naukowcy, ogółem ktoś ważny) nazwali to zjawisko Zeus. Była taka murzynka(bez obrazy, opisuję bohaterów), która dbała o bezpieczeństwo ludzi, brunetka i chyba dwóch facetów. Ci ludzie próbowali...

więcej

oglądałam go kiedyś w tv, klimat Ameryka lata 80, małe miasteczko, wszyscy wszystkich znają, historia dotyczy wyprawy trzech lub czterech chłopców w wieku około 13 lat w poszukiwaniu zwłok jakiegoś innego chłopca,jeden z nich był typowym łobuzem, drugi nieco grubszy (w trakcie wyprawy spadł mu grzebyk na przejściu...

Ostatnio wpadła mi ręce książka Stephena Kinga "Chudszy". Moja koleżanka powiedziała mi, że jest taki film i szukałam go na filmwebie, ale po wpisaniu "chudszy" nie wyskakuje nic powiązanego z Kingiem. Czy może ktoś wie jak ten film się nazywa?

użytkownik usunięty

film o nawiedzonym domu, w którym pewien koleś zabił swoją rodzinę.. później jakiś jego przodek sprowadza do tego domu kobietę - medium, która wraz z innymi ludźmi stara się dowieść czy dom jest nawiedzony. Pamiętacie jaki był tytuł?

Uwielbiam, gdy film kończy się tak zwanym twistem czyli zupełnie niespodziewanym zakończeniem. Niestety dzisiaj kompletnie przypadkowo dowiedziałem się o zakończeniu Szóstego Zmysłu, którego jeszcze nie widziałem. Ci którzy widzieli wiedzą o co mi chodzi, a pozostałym nie chcę spoilerować,dlatego chciałem zapytać jakie...

więcej

Jak wyżej :)

pomóżcie! Film pamiętam jak przez mglę ale bardzo chcę do niego wrócić....Mezczyzna bogaty pan, ma służbę, mieszka w domu a la pałac lub dwór, przed którym na pewno było jezioro wielkie w którym się kąpał, poszukuje kobiety, która da mu potomstwo bo jego własna żona jest w śpiączce. Zorganizowany jest casting i wybrana...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

film oglądany na sto pro we wakacje: Był sobie ziomuś ( taki typowy twardziel, bodajże wojskowy) i porwano temu gostkowi dziewczynę/żonę? I on gonił tych porywaczy przez jakąś dżunglę. Pamiętam, że policja też szukała tych porywaczy. Kluczem jest to, że w pewnym momencie akcja zaczęła się dziać w jakimś domku nad rzeką...

więcej