akcja toczyla sie w zimie pamietam,ze czudowie zamordowali cala rodzine chlopaka ktory byl ranny,ale ktos go ocalil,chlopak mial wyglad eskimosa
Szukam filmu który opowiadał o przyjaciołach którzy wyjechali na weekend (kilka dni) w góry/ gdzieś odpocząć gdy wracają okazuje się ze jest wojna, wszyscy ludzie zginęli.. zostali tylko oni. Super film oglądałam go kiedyś gdzieś w internecie. Będę wdzięczna za pomoc w odnalezieniu tytułu.
kto mi przypomni jak się nazywa gatunek filmu w którym nie ma rozróżnienia pomiędzy dobrem a złem. można też polecić jakiś tytuł.
nie do konca pamietam o co dokladnie chodzilo w tym filmie i ogladalam go bardzo dawno ale podam zarys tego co mi utkwilo w pamieci.
On pochodzil z jakiejs biedniejszej rodziny w pewnym momencie spotkal dziewczyne ktora mieszkala w takim jakby zamku ktory byl w czesci zniszczony. mieszkala ona z jakas bogata...
Wiem, że może nie te forum, ale bardzo pragnę znaleźć pewną piosenkę. Jest to piosenka the Kelly Family, nowsza, chyba z 2004 roku. Oglądałam teledysk, ale tytułu nie wyłapałam. Wiem że Angelo grał na perkusji, jeden ze starszych śpiewał, to była trochę inna piosenka, w innym "klimacie" niż normalnie ich piosenki....
Ogladałam ten film kilka- moze kilkanascie lat temu (TVN?) juz dokladnie nie pamietam, ale bylo to jakies malzenstwo, gdzie mąż dawał coś żonie przez co popadala w oblęd po smierci corki.. Ta corka spadla ze skały, w jakaś przepasc do rzeki? juz dokladnie nie wiem, ale w kazdej sytuacji kobiecie przypominala sie smierc...
więcejFilm był o 4 (chyba) przyjaciółkach, które miały taki jakby klub w domku na drzewe, raz wywoływały ducha na cmentarzu, potem znalazły pękniętą płytę nagrobkową i uciekły. Nie pamiętam szczegółów, jedna z tych dziewczyn później dowiedziała się że płyta była pęknięta bo ktoś na nią najechał, albo upuścił, nie...