Szukam filmu, z ostatnich 5 lat, najpewniej włoskiego, o adwokatach. W młodych latach byli parą, potem mają kancelarie w tym samym budynku i podbierają sobie klientów, oczywiście przeplatając miłosnymi perypetiami. Tytuł mi się kojarzy z "Gruby" ale nie mam pewności czy w dobrą stronę myślę..
Pomoże ktoś?
Witajcie. Czy TV4 podpisało jakąś umowę z TVN-em? Niedawno w jednej ze stacji sieci TVN odbyła się emisja filmów "Szybcy i wściekli 6" oraz "8", a także 24ego września w TVN7 był film "Warcraft: Początek".
Wszystkie te trzy filmy będą miały premierę w TV4 w październiku. O co tu chodzi ? xD
Oglądałm i nie pamietam tytułu. Nie oceniłam poniewaz nie mogłam znaleźć tutaj i teraz nie pamietam tytulu, a chciałabym dac ocenę. Filmy nie są zbytnio stare
1- Horror albo thriller. No własnie nie bardzo pamietam czy to było o zombie czy o jakiejs chorobie, a byc moze o ludziach którzy uciekają od morderców. Kilkoro...
Witam szukam filmu o marce która kupuje dom w małym miasteczku mieszka wraz z córką, mąż pracuje w transporcie. Dziewczynka zostaje porwana i zamordowana przez sąsiada matka orientuje się gdy widzi kolorowe wentylki z roweru córki u niego w garażu. Ludzie z miasteczka mają ja za wariatkę proszę o tytuł.
Cześć, czy ktoś może polecić jakieś fajne filmy w których jakaś osoba nagle znika bez śladu? Podobne do "zniknięcia" z 1988 albo remaku z 1993.
Fajnie gdyby były bez happy endu.
Witam!
Szukam filmu dokumentalnego o najgorszym graczu piłki nożnej w historii.
Nie pamiętam tytułu tego filmu - pamiętam tylko, że leciał kiedyś w tv o bardzo późnej porze.
O co chodzi w tym filmie skazany na smierc ostatnia ucieczka nadawany po skonczonych sezonach...mianowicie Sara trafia do wiezienia jest w ciazy mowi tatuskowi?ze ma tylko meza a gdzie jej dzieckO pierwsze?przeciez serial nie jest cofniety w czasie jest terazniejszy zreszta pelno jest bledow w calym serialu ktos wie o...
więcejCzy w filmie pokarm bogów 2 akcja dzieje się tylko w budynku laboratorium i czy wrogiem są olbrzymie szczury czy może atakują też ludzie olbrzymy.
Szukam horroru ktory był na netflixie a teraz chyba zniknął. Akcja zacznała sie od tego ze mloda dziewczyna z chłopakiem jechali autem i wzieli jakis narkotyk? ktory sprawil ze mieli czarne oczy, po czym okazalo się ze nie zyją, dziewczyna jednak zmarchwystała i wodstala się z kamiennej trumny,przyszła do domu...
więcej
Akcja filmu działa się na jakimś zalesionym wzgórzu. Była tam grupa bohaterów gonionych przez zabójcę, który wykorzystywał pułapki na niedźwiedzie. Był tam motyw wspinaczki.
Pod koniec filmu dwójka bohaterów (facet i kobieta) schowali się do (chyba) piwniczki a morderca próbował się do nich dostać.
Film był emitowany...