Witam, szukam filmu o facecie, który sam upozorował swoje samobójstwo, aby to wyglądalo na to, że go zamordowano. Głównie w tym filmie chodzi o to, że można tak dowody sfabrykować dowody, że można skazać niewinnego.
Cześć wszystkim
Szukam horroru, który oglądałam jakiś czas temu. Nie pamiętam dużo ale może ktomuś uda się mi pomóc
Horror opowiada o kobiecie, która nie wychodziła z łóżka (chyba czegoś sie bała i miała coś z twarzą) kojarzy mi się też coś z obrazem w jej pokoju i chyba z wnukami (przyjechali do niej albo mieli...
Pamiętam początek filmu. Scena z rodzinnego domu. Jest dwójka rodziców, ich malutkie dziecko w łóżeczku i chłopiec, którego zaadoptowali. Chłopiec od początku podejrzanie się zachowuje. Pewnej nocy przygląda się dziecku w łóżeczku, niedługo po tym w domu wybucha pożar, prawdpodobnie doszło do podpalenia. Rodzice nie...
więcej
Część,
Szukam pewnej ‘amerykańskiej komedii dla młodzieży’ typu Eurotrip. Coś kojarzę że też tam był jakiś motyw podróż, gdzieś jechali(chyba). Kojarzę tylko jeden wątek z tego filmu. Prawdopodobnie był to kolega głównego bohatera, który studiował medycynę (ponieważ jego rodzice też są lekarzami), ale on miał w to...
Jak w tytule, szukam filmu, w którym jedna z głównych postaci - negatywna, mistrz sztuk walki, zawsze miał ze sobą węża plującego jadem przeciwnikom w oczy. Na początku filmu grupa nastolatków została zaatakowana przez miejscowy gang, w efekcie czego jeden chłopak zmarł. Reszta postanowiła go pomścić i zlikwidować ten...
więcejWidziałem fragment filmu albo serialu. Bohater był ubrany w czerwony strój roboczy z napisem ARM na plecach i prowadził jakieś prace gdzie rozmawiał z robotem humanoidalnym ale nie słyszałem co mówi Nie wiem czy były to prace rozwojowe. Były też roboty o kształtach "blaszaków". Myślę że to coś w miarę nowego z jakieś...
więcej
Witam, szukam chyba anime, które oglądałem za dzieciństwa, pamiętam tylko urywek.
Chyba dwie dziewczyny były na spacerze i i usiadły na ławkę, był akurat wieczór i obok nich stała latarnia która zmieniła się w potwora.
Hej, szukam filmu, w którym młoda dziewczyna zakochuję się w nauczycielu(?), w każdym razie chodzi do niego uczyć się pisać powieści czy coś w tym stylu, mają romans i okazuje się, że on jest z nią, bo kogoś mu ona przypomina z dawnych lat, jakąś jego dawną miłość.
Oglądam już kolejny serial i jeden z bohaterów jeździ starym Volvo w kombi.
To jakiś ulubiony wóz reżyserów? :) Na ulicach spotkać je można raczej rzadko