Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Raczej z lat 2010-2020, amerykański. Na domówce dziewczyna puszcza plotkę, że zgwałcił ją jeden z obecnych tam chłopaków. Z czasem wszystko wymyka się spod kontroli i jej towarzystwo zabija tego gościa, po czym stara się ukryć zbrodnię.

Film leciał bodajże na kanale Zoom, Metro albo WP.

Cześć. Pomóżcie znaleźć proszę pewien film, mam jednak bardzo mało danych:
komedia, najprawdopodobniej z lat 70, 80-tych, choć nie mam tutaj pewności. Na pewno nie był to film anglojęzyczny, obstawiam, że włoski lub hiszpański. Aktor grający główną rolę kojarzył mi się z Roberto Benigni'm, ale oglądałem to w latach...

więcej

Hej, szukam filmu sprzed lat, który oglądałam w okolicach 2010 roku, pamiętam niewiele:
Film był o najprawdopodobniej studentce, albo innej młodej kobiecie, która znalazła pracę jako hostessa na imprezie w domu gdzie było bardzo dużo starych dziadów, zaraz się okazało że tak na prawdę chodzi o prostytucję, i po jakimś...

więcej

Czytając pewien artykuł trafiłem na opis filmu, który mnie zainteresował. Niestety autor nie pamięta tytułu.
,,Był jeszcze jeden film, z którego, jako jedynego w życiu wyszedłem w trakcie seansu i nie pamiętam ani tytułu, ani reżysera. Film bardzo dobry, ale psychicznie ciężki. Może ktoś po następujących...

z lat 80-tych, o podróży pociągiem, z piękną muzyką, leciał w TV w roku 1983/84.

Wlasciwie to ogladalem w latach 90 ,nie wiem z ktorego roku .Pamietam ze 4 chyba facetow gralo w karty w piwnicy i jeden z nich zastawil swoja corke ,pamietam rowniez ze otworzyl drzwi od pomieszczenia w ktorej byla wielka bryla lodowca?i tez ja chyba zastawil w tej grze .Bylo bardzo goraco ,upalny dzien .

dragon ball super super hero . nie ogarniam kilka spraw czemu na początku filmu pojawia sie oficjalnie postać Android 21 jako członek rodzinny Dr.Gero? skoro Android 21 jest to postać z gier.
Piccolo ma racje ze Gohan olewa treningi .

Szukam filmów które oddają klimaty wieków w tytule.
Ale nie westernów.
Głównie początku XiX wieku (1800 r.) oraz przełomu wieku bez uwzględniania wojny światowej.

Witam . Szukam polskiego filmu w którrym bochater młody chłopiec jedzie sam do dziadka (wójka) na wakacje do leśniczówki w środu lasu. Po dotarciu chłopak zmierza tam sam na miejscu dzieją sę dziwne rzeczy. Może ktoś coś kojarzy ?

Przypomnijcie mi tytuł horroru...grupa studentek zostaję na święta w akademiku....organizują imprezę...zapraszają grupę chłopaków...rozpoczyna się impreza a na joch zaczyna polować morderca w stroju mikołaja