czy ostatnia sekunda filmu i tekst oglądającego "co leci na innym kanale?" może oznaczać, że jest więcej osób jak Truman?
Po co wydajecie pieniądze na seanse tych wszystkich polskich szmir? Od lat ciężko o jakiś dobry film naszej produkcji taki na luzie dla rozrywki, często już sama obsada pokazuje, że to będzie kolejny shit. Pomimo wszystko i tak idziecie na takie czy inne gówno do kina, które oceniacie tu max na 5, a najczęściej na 1....
więcej
Witam wszystkich, poszukuje filmów wymienionych wyżej w temacie w których akcja rozgrywa się
w budynku (domu, szpitalu,hotelu itp. ) i żeby klimat ( nie takich jak Boo). Na chwile obecną
oglądałem takie filmy jak : Ostatni dom po lewej, Kiedy dzwoni nieznajomy, Funny Games, Azyl,
Uwięzieni, The Caller, Cichy dom,...
Film produkcji rosyjskiej lub któregoś z kraju sąsiadującego, 2 mężczyzn i kobieta w świecie po apokalipsie barykadują się w jednym z budynków i starają się przeżyć, co jakiś czas wychodzą na zewnątrz i starają się pozyskać jakieś nowe środki do życia, występuje tam scena , kiedy to jakaś kobieta chcę dostać się do ich...
więcej
Część nie wiele pamiętam z tego filmu wydawało.mi się że był rosyjski z 2003 o nazwie Żory coś takiego
Opowiada jak kobieta chyba aktorka ucieka przed wojna i odnajduje jakiegoś człowieka samotnego rolnika w lesie na początku się jej to wszystko tam nie podoba ale ze strachu przed wojna zostaje tam na zimę o się w...
Witam. Szukam filmu o dziewczynie, która po utonięciu (jakaś impreza nastolatków) budzi się z telekinezą. Kojarze, że chyba była córką lokalnego policjanta. Jakiś chłopak próbuje jej pomóc, dziewczyna ucieka z domu razem z nim, uciekając podnosi tą mocą auto. Z biegiem czasu, na chłopaku pojawiają sie rany/ gnicie...
Mam ogromną prośbę. Poszukuję filmu, który widziałem bardzo dawno temu. Był to film prawdopodobnie z lat 80-tych. Prawie nic z niego nie pamiętam. Utkwiło mi jednak w pamięci, że w filmie działał jakiś gang, który mordował ludzi (mógł to być również jeden morderca). Ich cechą charakterystyczną było zabijanie przy...
Film prawdopodobnie z lat 90, oglądałam go z 8 lat temu na Kino Polska. Fabuła toczyła się w mroźnym kraju, prawdopodobnie Norwegia. W wątku miłosnym mężczyzna zakochuje się w kobiecie o imieniu Liv, lecz trafia do więzienia. W trakcie jego pobytu kobieta wyszła na wędrówkę w okolice lodowca i nie wróciła. Mężczyzna po...
więcej
Ktoś wie co to za film ?? #film #horror
"Potrzebuje pomocy oglądałam dosyć niedawno taki jeden film i zapomniałam jak się nazywa.
Jakaś pisarka horrorów została poproszona o dokończenie albo napisanie kolejnej części książki, na początku filmu rozchodzi się z mężem bo przyłapuje go na zdradzie podczas gdy jest...