Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Z tego co ja pamiętam była noc, padał deszcz i krople deszczu uderzały o zabawkowy telefon wydając dźwięk dzwonka.
Chyba mała dziewczynka odebrała zabawkowy telefon i w tym momencie, lub lekko później zabawki w domu ożyły i były bardzo wrogie.

Dziecko pobiegło do rodziców i powiedziało że TO jest u nich i uciekli...

więcej

Hej, jako dziecko oglądając filmy na zalukaj, często pojawiał mi się (w proponowanych, gdzieś w rogu strony o ile dobrze pamiętam) horror animowany. Na okładce był chłopiec w koszuli nocnej, a w opisie było zawarte, iż w sypialni/pokoju tam gdzie ten chłopiec powinien czuć się najbezpieczniej, coś na niego czyhało. Nie...

więcej

Czy takie wątki wam przeszkadzają w filmach ? Jeżeli chodzi o mnie to nie mam z tym problemu bo po prostu staram się takich filmów nie oglądać jak tylko mogę. Musi być jakiś bardzo ważny powód (Np występuję w takim filmie jedna z moich ulubionych aktorek) abym taki film obejrzał ale zdarza się to bardzo rzadko. Nie...

poszukuje :) pozdrawiam i z gory dziekuje. Dzis Polska holandia .

Fabuła jest osnuta wokół poszukiwań wraku starożytnego chińskiego okrętu, który spoczywa gdzieś na pustyni Kalahari i kryje ogromny skarb. Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale był chyba jakoś powiązany z serialem MacGyver. Film z lat 90-tych, emitowany na Polsacie jakieś 20 lat temu. Ktoś kojarzy?

Ktoś pamięta, w którym roku po raz pierwszy na TVN-ie (albo jeśli wiecie o wcześniejszej emisji na innym kanale) leciała Naga broń?

Witam czy możecie oglądać nowy sezon Rick and Morty?

Witam czy ktoś może ma napisy pl do 4 sezonów serialu wildboyz?

Jak w temacie. Jest obecnie taka możliwość odezwania się tutaj do znajomych? Pamiętam, że dawno temu można było a teraz nigdzie nie widzę takiej opcji.

Cześć szukam komedii w której jeden mężczyzna zakochuje się w żonie kogoś ważnego/bądź mafiozy która została niedawno pochowana i postanawia ją wykopać i zabrać jej ciało do kolegi, ten kolei mu karze oddać i moja same problemy z tym ciałem.