Witam,
otóż szukam dwóch filmów
1. Zostaje porwana kobieta, chyba żona jakiegoś polityka ale nie jestem pewna. Zostaje zamknięta w jakimś pokoju i cały czas miała zasłonięte oczy. Przychodził do niej jeden z porywaczy dawać jej jeść itd.. w końcu bzyknęli się, ona go nie widziała do końca. Została uwolniona....
Tak jak w temacie, poszukuje filmu. Fabuła podobna do "Wodny świat". Ziemia zalana, garstka ludzi przetrwała. Dwóch poszukiwaczy skarbów odnajduje we wraku chyba berło, które jest w stanie cofnąć apokalipsę. Wiem, że powiązane to było z religią Chrześcijańską. Nie dużo informacji, ale myślę, że jakiś miłośnik tego typu...
więcej
Witam.
Pilnie poszukuję filmu, którego urywek czy też zwiastun widziałem w przeszłości. Film o obozie (chyba II WŚ) w którym szlifowano kamienie szlachetne.
Za wszelką pomoc i dobre chęci dziękuję.
Witajcie,
Poszukuję filmu, gdzie dwóch bohaterów budzi się pewnego dani pośrodku niczego. Wokół nich jest tylko białe tło. Nie wiadomo, czy to niebo, czy cokolwiek innego. Nie jest to jakiś dobry film, ale chciałabym obejrzeć go do końca (bo kiedyś tego nie zrobiłam). Może ktoś coś kojarzy?
Witam. Szukam filmu o seryjnym mordercy który zabijał kobiety. Najpierw wypatrywał a potem pytał czy nie pomóc lub podwiesc. W koncu wyladowali zawsze u niego a tam po stosunku je zabijal, czekal az odchyla zawsze glowe do tylu. Cały film odbywał się w jakimś pokoju przesłuchań a on musiał wskazać gdzie je ukrył ile i...
więcejHej, może ktoś mógłby mi pomóc. Szukam filmu który oglądałam pare lat temu. Niestety nie kojarzę ani tytułu, ani nikogo z obsady. Film o grupie nastolatek, które były świadkami przestępstwa, to było chyba morderstwo. Do czasu procesu zostaje im więc przydzielony ochroniarz, który ma pilnować aby nic im się nic nie...
Witam
Szukam filmu który krótko opowiem.
Jakiś ziomek znał się na komputerach włamał się do czyjegoś domu i zrobił tam imprezę spotkał 3 gości i razem zaczęli rabować, ale gdy go złapała policja udowodnili mu że to wszystko zrobił on sam i nie było nikogo innego poprostu przewidziało mu się tych 3 gości, że niby...
Szukam filmu, w którym występuje prawdopodobnie rodzeństwo tzn brat i starsza siostra.. z nie wyjaśnionej przyczyny zamieszkują starą ruine domku z drewna na morzem. Dom sie wali i dzieci płyną łódką do jakieś jaskini nad morzem.. jak dobrze pamiętam, jest obecny motyw jakies starszej i strasznej kobiety.. niestety...
Był to film o otyłych kobietach i dzieciach. Wyjezdzaja oni na cos w stylu koloni tylko ze oni tam muszą ćwiczyć i trzymać diete żeby schunąć.
Polecono mi niegdyś film, pamiętam jedynie kilka informacji:
-Istniała strona, gdzie ludzie mieli możliwość obserwowania tortur na żywo.
-Torturowani byli uwięzieni przez jakiegoś typka.
-Każde wejście na stronkę zbliżało ofiary do śmierci.
-Coś tam było z lampami, kwasem.
-Władze apelowały, aby nie włazić w...