Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam bardzo serdecznie wszystkich... od pewnego czasu szukam filmu w którym dwie zakochane dusze są zesłane na ziemię i mają określony czas aby się odnaleźć (bodajże 30 lat), przez większość filmu krążą w koło siebie nie mając pojęcia o sobie i nie mogąc się spotkać... film jest dość stary to żadna nowość... z góry...

więcej

Dziewczyna trafia do nowej rodziny tam się nad nią znecaja trzymaja w piwnicy

Mniej więcej opis:
Jakieś odległe miasteczko,w którym żył gościu co nazwał się jakby Bogiem/Wodzem i robił z tymi mieszkańcami co chciał,gwałcił chyba nawet swoją córkę.Był jakiś szeryf,którego rodzinę zabił i przyszedł raz do niego i mówił mu,że wie co zrobił.I była jeszcze jakaś kobieta,której kogoś zabił ten...

Z tego co pamiętam opowiada on o rodzinie w domu, w którym są uwięzione duchy poprzednich mieszkańców, wśród nich jest młody chłopak, który zakochuje się w dziewczynie z tej rodziny. Łączy ich miłość, ale niedługo potem ona ginie na strychu przygnieciona przegniłymi belkami i również staje się duchem. Wiodą wspólne...

Witam,
Poszukuje tytulu filmu . Najprawdopodobniej francuskiego . Akcja rozgrywa sie w okresie po II wojnie św. Glownym wątkiem filmu jest wyscig chodziarzy na 100 km. Film jest komedią. Jesli komuś z Was cos podobnego rzucilo sie na oczy...dajcie znać. Z gory dziękuję

Witam szukam filmu , pamietam z niego ze kobieta (byc moze zona) czkala na takim amerykanskim osiedlu ,wychodzila przed dom i czekala na listonosza ktory jezdzil na rowerze i przywozil jej telegramy badz listy od chlopaka (meza) ktory wyjechal na misje , pamitam tez ze ona byla z nim w ciazy . Ktoegos dnia zapukali do...

więcej

Jestem potterhead, przeszukałam mnóstwo forów i na każdym jest co innego... POMOCY

Szukam filmów, które nawiązują do życia najlepiej już po jakiejś zarazie, pseudo końcu świata czy cokolwiek. Najlepiej byłoby gdyby film był tak no 2005+. Filmy podobne do tych co szukam to chociażby:
Jestem Legendą
Księga ocalenia
28 dni później
Zabójczy wirus

Z góry dzięki za pomoc

Chłopak jeździ po górach spotyka kobietę z kurą udaje się w dalsza podróż. Kobieta ratuje jelenia/sarnę przed zabiciem przez myśliwych, którzy zaczynają ich gonić. W lesie ginie pies myśliwych a chłopak i dwójka myśliwych zostają złapani przez starego łysego faceta, który ich przypina do stołu i torturuje, podgrzewa...

więcej

Hej, kiedyś (na filmweb) znalazłem film, polecony przez użytkownika który przedstawiał trojga znajomych, którzy razem podróżowali jakąś amerykańską furą. Jeden chłopak był gruby i był gejem, drugi był chudy ( w filmie chyba było pokazane jak tanćzy na masce samochodu albo obok chyba) oraz młoda piękna dziewczyna. Wiem...

więcej