Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, kiedyś (na filmweb) znalazłem film, polecony przez użytkownika który przedstawiał trojga znajomych, którzy razem podróżowali jakąś amerykańską furą. Jeden chłopak był gruby i był gejem, drugi był chudy ( w filmie chyba było pokazane jak tanćzy na masce samochodu albo obok chyba) oraz młoda piękna dziewczyna. Wiem...

więcej

Kilka lat temu widziałam film z którego pamiętam tylko fragment. Działo się to chyba na jakimś obozie dla trudnej młodzieży(w każdym razie był tam las). Trener(chyba) biegał z nimi, chyba trudną i motywował jakiegoś chłopaka. Wiem, że opis dziadowski, ale może ktoś zna tytuł??

Witam, poszukuje filmu w którym główny aktor jest naukowcem i po nocach planuje wynalazkiem gdy zrobił telewizor bez obudowy (hologram) dostał ofertę pracy miał on zrobić Maszynę do sprawdzania swojej przyszłości, gdy rozpoczął prace dostał specjalną substancje po której nie bedzie od teraz do czasu wyjęcia nie bedzie...

więcej

Witam,
Bardzo zaprząta mi głowę film o którym bardzo często sobie przypominam i ciągle próbuje go znalezć, otóż jest to film (chyba może być serial) o chłopaku który ma nadprzyrodzone moce lub demoniczne moce. Jedyne co o tym filmie pamiętam to trailer który kiedyś widziałem. Przychodzi policjant do drzwi domu i puka,...

więcej

Film opowiadał o dziewczynce, której zmarł ojciec. Jej matka poznała nowego faceta i zaczęła się z nim spotykać. Ten człowiek znęcał się nad dziewczynką, a jej siostrę faworyzował. Któregoś dnia ktoś zauważył ślady od bicia pasem na jej pośladkach. Tyle pamiętam, proszę o pomoc

Witam. Film oglądałem około 10 lat temu. Dialogi były polskie ale nie jestem w stanie stwierdzić czy był to dubbing czy polski film. Pamiętam tylko jedną scenę. Facet siedział przed dużym ekranem na którym wyświetlała się niebieska twarz kobiety. To wyglądało jak sztuczna inteligencja. Ona powiedziała mu że może...

Napisz do mnie na PW, bo nie zdążyłam odczytać Twojej odpowiedzi.

Czy ktoś wie co zrobić, kiedy rekomendacje zawiesiły się na amen i nie chcą się załadować? Próbowałam już odświeżać, włączać i wyłączać, a nawet się wylogowywałam, ale rekomendacje są dalej zawieszone :/ Pomocy!

Siema szukam filmu nie pamietam tytułu ale mnie więcej pamietam co w nim było oglądałem go z 15 lat temu może i film się zaczynał od tego momentu jak leci taka kamienna forteca z kosmosu na ziemie to byly czasy jakieś średniowiecza z tej fortecy wyszli jacyś dziwni stwory i porwali jakąś księżniczke do tej fortecy no i...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem