Rodzeństwo odnajduje kamień którym mogą sterować potworem. Ogólnie film z sprzed roku lub dwóch. Taka nieszkodliwa komedia w starym stylu. Z góry dziękuję za pomoc.
Kobieta przyjeżdża do jakiegoś ośrodka zbadać czy dziecko eksperyment zlikwidować czy pozwolić "kontynuowac" badania. Dziecko ucieka, okazuje się, że kobieta też jest jakimś kozakiem z probówki i się ganiają bo lesie. Chyba to w miarę nowy film. Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam.
Cześć, wiele lat temu oglądałam film oparty na faktach , główny watek to perypetie małego chłopca, którego matka Niemka jest pisarką a ojciec żyd zostaje stracony w obozie. Chłopiec ucieka z obozu i przemierzając europe trafia pod opiekę przypadkowej kobiety malarki która pomaga mu odnaleźć matkę.
jeśli ktoś kojarzy...
Film był o kobiecie ktora znalazla się w dzungli i zostala opeta przez demona. Miała egzorcyzmy przez jakaś kobietę szamanke. Proszę o tytuł. Pozdrawiam
Mężczyzna w okularach chce dać dziecku prezent, ale po drodze spotyka różne trudności, np w fast foodzie nie może dostać jedzenia, które chce. Amerykański film drogi, lata 70-90.
Kilka lat temu oglądałam film i nie pam ani tytułu ani kto grał. Dramat,USA-matka i 3 córki,z ktorych jedna jest świadkiem jak inna dziewczyna, na ulicy sie podpala.łapie ją za palące się ręce, jej samej dłonie ulegają oparzeniom.W wyniku jakieś wew przemiany, traumy czy szoku przestaje mówić i żyje na ulicy.Matka i...
więcejWitam. Jak w tytule. Film był polski, druga połowa lat '80; czy raczej końcówka. A może piczątek kolejnej dekady?... Mniejsza. Otóż, dziadek zamieszkał u swojej córki, matki rozwydrzonego chłopaka. Wnuk był wulgarnym gnojem, ale ostatecznie obdarzył dziadka vzymś w rodzaju szacunku i sympatii. Kiedy dziadek ( byłem...
Cześć, dawno temu widziałam film w którym były 2 światy równoległe umiejscowione jeden nad drugim, miasto nad miastem. Ludzie z jednego miasta patrząc w góre widzieli to drugie miasto, jakimś sposobem mogli "przelatywać" do tego drugiego miasta XD Historia dotyczyła jakiejść zakocanej parki, rozdzielonych po obu...