Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wczoraj obejrzałam Nightingale z 2018 oraz Landmine goes click z 2014 i zastanawiałam się jak to możliwe że nie trafiłam na te filmy wcześniej.

I podobnych szukam - dla ludzi o mocnych nerwach, okrutne, trzymające w napięciu. Chętnie z tematem gwałtu, eksperymentów, ludzi w bardzo trudnej ciężkiej sytuacji...

Witam! Szukam filmu gdzie tematem przewodnim są narkotyki. Mam szczątkowe informacje na jego temat, ale cholernie chcialbym ten film znaleźć. W filmie była uzależniona kobieta, pamiętam tylko scenę jak kłóci się z rodzicami, obiecuje im, że się zmieni, ale ci już jej nie ufają i każą jej się bodajże wynosić. Zdaje...

Szukam filmów, które dzieją się w III Rzeszy, ale nie wojennych. Np. Fabian albo świat schodzi na psy (filmweb.pl/film/Fabian+albo+świat+schodzi+na+psy-2021-869418), Kabaret (filmweb.pl/film/Kabaret-1972-1313), coś w tym stylu.

Nie pamiętam dokładnie, o co chodziło w tym filmie koleś po stanach się poruszał dostawał świra jakiegoś awanturował się i chyba strzelał do ludzi wchodził do domów albo podwórkach przy domkach film stary lata 70/90 może ten styl włosów długa czupryna i boki krótsze w okularach

Szukam tytułu filmu , kilka szczegółów które pamiętam to rzecz dzieje się w przyszłości po wojnie atomowej . Jedyne zdatne rejony do życia to teren Londynu i Australi a codzienna podróż między tymi krajami odbywa się tunelem przez środek ziemi . W pewnym momencie jeden kraj postanaia wypowiedzieć wojne drugiemu a aby...

więcej

Niech ktoś mi wytłumaczy, bo mnie coś strzeli, czy są jakieś limity w ilości ocen filmów dziennie? A jeśli tak to po jakiego grzyba. Obecnie oglądam seriami stare filmy te jedne z pierwszych, a trwają one nieraz po kilka minut. Co za tym idzie można w krótkim czasie obejrzeć ich ogromną ilość, chciałabym je również...

Witam. Szukam tytułu filmu który opowiada o toksycznej matce która podczas filmu stopniowo wpuerw osacza swojego syna i jego żone, a finalnie zleca jej zabójstwo i dopełnia swojego planu

Szukam filmu w ktorym pracownik korporacji wyjeżdża do senatorium w Szwajcarii w celu odnalezienia i sprowadzenia do USa szefa swojej firmy. Z gory dziękuję

?

Przepraszam wiem że to strona nie od tego ale jestem już naprawde zdesperowany potrzebuje pomocy w znalexieniu książki Niw pamietam duzo ale mieszkają w podziemiach w klanach i tak każdy po ukończeniu iluś tam lat dostaje swoją role, ale w tych kanałach mieszkają jakieś potwory. Jest tam jakaś dzi3wczyna no i nie...