Znacie jakieś lokalne, krajowe, lokalne serwisy filmowe, np. we Francji, w Hiszpanii, we Włoszech, podobne do filmweb. Z chęcią pogrzebałbym w takich, dla wyszukania perełek z danego kraju. IMDB oczywiście znam.
Chłopak bodajże miał dostarczyć paczkę. Miała mu w tym pomóc kostka, której zadawał pytania. Coś w ten deseń. Nie pamiętam tytułu.
Właśnie obejrzałem komedie
Raj na ziemi z J.Aniston i P.Rudd
Na dobre i na złe z T.Allen
Bardzo mi się podobały moze znacie podobne sympatyczne komedie tego typu
Z góry dziękuję za pomoc
Mało go pamiętam bo go oglądałem około 6 lat temu.Film był o cichym chłopaku i jego siostrze normalnie żyli ażpewnego dnia
do ich domu przyszło paru ludzi pewnie gang albo mafia i chcieli odzyskać pieniądze od ich rodziców w sporze o pieniądze (które były ukryte w materacu) rodzice bochaterów zostali z@b**i i...
Lato, chyba wakacje. dwie dziewczyny, nastolatki. jedna kolorowa, wesoła, trochę świrnięta, druga "normalna" z tym że smutna trochę, zamknięta w sobie, zmagająca się chyba że strata rodzicow, mieszka sama w dużym domu, jej jedynym towarzystwem jest pies. ta wesoła ja odwiedza i próbuje pocieszyć wyciągnąć z tego stanu....
więcejSzukam filmu gdzie facet został skazany za zabójstwo swojej rodziny(?) ale ma szansę wyjść na wolność jeśli przeżyje na wyspie gdzie będą go ścigać bogaci zabójcy. W sumie przez pół filmu główny bohater siedział w krzakach a bogaci sami se pozabijali. Wydaje mi się że grał w nim Neal McDonough.
Witajcie moze wiecie gdzie obejrze wszystkie odcinki serialu CUDOWNE LATA stary i nowy serial
Oraz interesuje mnie serial FRASIER wszystkie odcinki tez chciałbym obejrzeć
Jeśli ktoś coś wie proszę o pomoc
Dziękuję
Przypomniała mi się pewna scena. Była jakaś grupa młodych ludzi w jakimś dziwnym pomieszczeniu z lustrami (?) spali na łóżkach i to pomieszczenie nagle zaczęło się wypełniać wodą. Łóżka zaczęły się unosić i Ci młodzi musieli się jakoś tam wydostać. To był chyba jakiś test czy coś. Kojarzy ktoś coś takiego lub...
szukamy konkretnych wersji z konkretnym lektorem polskim,np terminator czesc 1 z lektorem lucjan szolajski(bo z reszta lektorow to mam),chodzi o wydania bazarowe konkretne,nie ma ich w internecie,ani w sklepach,to trzeba z prywatnych kolekcji ludzi,ktorzy handlowali kiedys kasetami vhs na bazarach jesli maja...