Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Peaky Blinders z nowym sezonem?

Jak się nazywał film o osiedlu biedoty, australijski lub nowozelandzki, gdzie chyba chodziło o to, że pedofil się wprowadził po wyroku a kryptopedofil postanowił go zabić?

Ja z bajek wczesnego dzieciństwa nie wiele pamiętam (Praktycznie nic)
Teraz mam 15 lat więc z tego co pamiętam kiedyś dawno temu oglądałem "Tygrysią maske" (nie wiem jak mogli puszczać taką drastyczną bajke w TV rano.
Z polskich bajek pamiętam jeszcze "Porwanie Baltazara Gąbki" (nie do wyjebania) na zawsze mam przed...

więcej

Chyba z Bradem Pittem chodził cały czas w masce bo na słońce nie mógł wychodzić, chyba się działo w Hiszpanii. Chciałem ocenić a nie chce mi się szukać ;-)

Przypomniał mi się wczoraj wykład dyrektora poprawczaka, którego wysłuchałam kiedyś w kinie, byliśmy tam ze szkoły. Jednocześnie przypomniał mi się obejrzany w tym samym kinie film, również z wycieczką z tej samej szkoły, więc mogło to być jednego dnia. Piszę to dlatego, że w związku z tym podejrzewam, że film mógł...

1.Film o matce która sama wychowuje dwie córki, kobieta znajduję sobie faceta który bardzo znęca się nad młodszą córką. Na jakimś girllu wujkowie(?) zauważają na ciele dziewczynki siniaki i blizny, i wtedy bardzo biją kochanka matki.Dziewczynka przeprowadza się do jakiejś ciotki(?). Pod koniec filmu kochanek matki...

Widziałem ten film ładnych kilka lat temu w TV. Gatunek romansidło lekko erotyczne.
Pamiętam tylko początek filmu...
Dziewczyna poszła popływać w jeziorze/morzu. Coś poszło nie tak i straciła przytomność. Później morze (lub jezioro) wyrzuciło ją na brzegu jakiejś wyspy. Tam znajduje ją jakiś facet, który zabiera ją...

więcej

Mam pytanie, a dokładnie mówiąc prośbę.
Podoba mi się fragment z Biblii: Choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Pan jest ze mną. W jakich filmach był wykorzystany ten fragment??
Z góry dzięki za pomoc :)