Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

Szukam filmu z lat ok. 90 - 95.

Jest to komedia. Fabuła rozgrywa się podczas II wojny światowej. Dwóch kanciarzy żeby uciec przebiera się za amerykańskich żołnierzy. Dostają rozkaz żeby eskortować grupę psychicznych. Ich samolot zostaje zestrzelony nad rejonem zajętym przez wojska Japoni, w okolicy...

szukam film amerykański, chyba z lat 80. Był taki motyw że było spotkanie nad basenem
tych co ukradli pieniądze z banku. film trochę psychodeliczny. Zawsze jak była burza nad basenem to piorun uderzał w basen , robiła się dziura w dnie i cała woda znikała ale jednocześnie ten basen to był tunel do innych wymiarów....

Witam szukam francuskiego filmu którego część akcji dzieje się w pociągu. Pasażerowie jadą na pogrzeb swojego znajomego który jest gejem, z tego co pamiętam trumna ze zmarłym jest przewożona w samochodzie przez znajomych którzy jadą równo z pociągiem (ewentualnie się spóźniają, nie do końca pamiętam) reszta filmu...

Witam wszystkich użytkowników.

Swego czasu wróciła mi do głowy pewna scena z filmu. Proszę o napisanie tytułu tej produkcji.

"Bohater trafia do świata, miasta pełnego zombie, i montuje na samochodzie śmigło od helikoptera i te zombiaki, maskakruje w ten sposób

Więcej szczegółów niestety nie pamiętam :/

Hej :) Oglądałem kiedyś bardzo ciekawy film lecz nie pamiętam jego tytułu. Może ktoś z Was go zna? Cała fabułą filmu opierała się na tym, że ludzie zarabiali czas, który wyświetlał się na liczniku na ręce. Matka głównego bohatera zmarła poprzez brak czasu...chyba dlatego, że jadąc autobusem i chcąc zapłacić za przejazd...

więcej

Witam, szukam filmu gatunek z tego co pamiętam to western/komedia i był on o budowie kolei (na pewno nie bardzo dziki zachód), to było ładnych parę lat temu a oglądałem tylko kawałek w telewizji więc podejrzewam, że teraz ma co najmniej 8-10 lat, z góry dziękują za wszelką pomoc

Niedawno obejrzałem "Pasję" Mela Gibsona, ale kiedyś (nie tak dawno temu) oglądałem chyba w TV jakiś film, w którym była niezwykle brutalna scena chłosty. Chłop dostał karę chyba kilkudziesięciu batów. Zmarł już po kilkunastu. Kat biczował zwłoki, wykręcał dłonią bat z krwi.

Co to za film?

Film oglądałam kiedyś w 2007-2010 roku w TV. Opowiada on o porwanych kobietach przez seryjnego gwałciciela, który przetrzymywał je w lesie w podziemiach. Większość z tych kobiet z tego co dobrze pamiętam były artystkami. Jedna z nich na pewno grała na skrzypcach i zmuszał ją aby grała przed wszystkimi w takim wysokim...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W tym filmie była para nastolatków, dziewczyna i chłopak. Film raczej amerykański. Weszli do pokoju tej dziewczyny, ona chciała to z nim zrobić, ale on nie i wyszedł z jej domu. Potem ona upozorowała napaść na siebie (żeby zwalić to na niego) uderzając mocno głową o szafę lub kran i raniąc się mocno. Potem była...