Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w tytule, szukam filmów w których bohaterowie przybywają na obcą planetę o mniej rozwiniętej cywilizacji, coś jak "Trudno być bogiem" z 1989 jak i z 2013.

Na pewno już taki temat był na forum ale bardzo proszę pomóżcie znaleźć film od roku 2000- 2015 z zaskakującym zakończeniem, nieprzewidywalny, trzymający w napięciu, ciekawy. Najlepiej thriller. Oglądałam bardzo dużo filmów.

Szukam dobrego wyciskacza łez, romantycznego, w którym ktoś choruje na jakąś chorobę.

Witam, poszukuję filmu, pamiętam tylko scenę z początku, samochód potrącił rowerzystę, to była taka krótka scenka i później nagle coś innego i w trakcie filmu było wyjaśniane co się stało, wydaje mi się, że film był francuski.

Ostatnio przypomniał mi się film który oglądałem kilka lat temu, pamiętam jedynie motyw że mężczyzna potrącił kobietę autem przy dużej prędkości przez co 'wbiła' się ona w jego samochód, lecz jej nie zauważył. Czy kobieta przeżyła czy próbował ukryć jej ciało - nie pamiętam. Gatunek to thriller, proszę o pomoc w...

Szukam filmu o dzieciach/nastolatkach z podwórka/szkoły, którzy się nie lubili dłuższy czas aż w końcu np. ona się mu zaczęła podobać lub odwrotnie. Coś podobnego do ''Ośmioklasiści nie płaczą'' tylko bez śmierci.

Witam wszystkich.mam pewien problem ze znalezieniem tytulu filmu.kiedys lecial na cinema.rozpoczyns sie kadrem w ktorym kierowca auta,w drodze do domu rozmawia z zona przez telefon.niestety ulega wypadkowi.zostaje sparalizowany od pasa w dol.po wyjsciu ze szpitala,w domu odwiedza go jego ojciec.zaczyna wyreczac go we...

więcej

Mam taki problem- dawno oglądałem film wojenny. Pamiętam tyle, że pod koniec filmu grupka żołnierzy była ścigana przez wrogów. Na końcu schronili się w jakimś domku w lesie na drabinie chyba. Próbowali odeprzeć atak, ale wszyscy zginęli. Zna ktoś może tytuł? :)

Witam wszystkich.mam pewien problem ze znalezieniem tytulu filmu.kiedys lecial na cinema.rozpoczyns sie kadrem w ktorym kierowca auta,w drodze do domu rozmawia z zona przez telefon.niestety ulega wypadkowi.zostaje sparalizowany od pasa w dol.po wyjsciu ze szpitala,w domu odwiedza go jego ojciec.zaczyna wyreczac go we...

więcej

Tytuł filmu o porwaniu samolotu.
Witam. Poszukuje filmu którego tytułu nie pamiętam, a jego akcja toczy się w samolocie, którym leci córka właściciela lini lotniczych wraz z przyjaciółmi, na wakacje w nagrodę za skończenie szkoły, urządzają imprezę w samolocie i podczas lotu samolot zostaje opanowany przez załogę,...