pamiętam tylko, że logo czarnej bili było symbolem jakiegoś tajnego stowarzyszenia, film był w 100% amerykański.. chyba coś z wojskiem i tajnymi służbami ale nie pamiętam zbyt dobrze,
dzięki z góry za wszelką pomoc : )
Witam, poszukuję filmów o japońskich obyczajach. Nie chodzi mi o filmy np. Kurosawy. Mam na myśli film prezentujące życie Japończyków, rozterki. Mogą być to komedie, dramaty, sensacje.
Wolałbym raczej filmy współczesne (od lat 90 w górę), aniżeli starsze. Jednak, jeśli macie do polecenia jakieś arcydzieła to chętnie...
1. Film o otyłej nastolatce, która startuje w wyorach na miss szkoły.
2. Film o chłopcu i dziewczynie, którym zginęli w wypadku rodzice, a ich opiekunowie i prawnik chcą przejąć ich spory majątek.
3. Film o matce i dwóch synach, którzy napadają na swój stary dom, pretrzymują zamieszkującą tam rodzinę, bo chcą...
Fabuła filmu:
Akcja rozgrywa się w XIX wieku. W pewnym domu mieszka piękna pani oraz jej kamerdyner. Niewiasta ta zwabia do domu mężczyzn, celem uwiedzenia ich i zamieszkania u niej. Okazuje się, że kamerdyner jest diabłem, a kobieta żyje od ponad 100 lat, jednak odkąd podpisała cyrograf z diabłem jest wiecznie młoda....
Znacie jakieś komedie o paleniu marichuany itp. Takie jak how high lub half baked .Piszcie z góry dzięki
Pamietam ze mlody chlopak przyjechal do miasteczka a jeden facet szeryf to chyba byl przywiazal go za nogi do samochodu i ciagnal go po drodze .Pozniej go przetrzymywali w szopie i zmuszali do nielegalnych walk , w blocie sie naparzali z tego co kojarze. Pomoze ktos? Z gory dziekuje
Witam serdecznie!
Poszukuje filmu.
Z tego co pamiętam to akcja działa się w jakiś podziemnych tunelach miasta do ktorych weszła grupa (bodajże reporterów lub poszukiwaczy ). W tamtejszych tunelach panowały różne zjawiska, a na dodatek był tam niezidentyfikowany stwór, który miał możliwości ponad ludzkie....