Witam szukam angielskiego kryminalu z watkami gansterskimi gdzie glowny bohater jezdzil wlasnie takim autem jakim jest TVR Tamora. taka charakterystyczna scena ktora utknela mi w glowie z tego filmu: na koncu w aucie odbezpiecza zawleczki w granatach na patio jakiejs kamienicy i on jaki i jego przeciwnik umieraja....
witam,
był kiedyś film gdzie 2 ludzi za karę musieli budować płot z kamieni.
Próbowali uciekać, ale im się nie udało.
Pamiętacie tytuł?
Pozdrawiam,
Witam. Szukam tytułu filmu który opowiadał o kobiecie (matce) szukającej swojego zaginionego syna. Finalnie okazało się, iż mężczyzna zajmujący farmę uprowadzał dzieci i przetrzymywał. Został on za ta skazany.
Oglądałam dawno ten film, więc może coś pomieszałam c: Z góry dziękuję za pomoc.
Witam
Szukam Filmu z teledysku "The Cranberries - Animal Instinct"
Może ktoś kojarzy czy to tylko teledysk,czy ścieżka muzyczna z filmu,którego tytułu szukam
Pozdrawiam
witam szukam filmu z lat 80,90-tych o problemach z płodnością. Pamiętam, że były jakieś obozy dla ludzi, gdzie pary miały zachodzić w ciążę. o dziewczynie która była u ludzi, którzy chcieli mieć dziecko i mężczyzna ją zapładniał żeby zaszła w ciążę ale nie wychodziło. dziewczyna się zorientowała że jest bezpłodny ten...
więcejCześć, tak jak w tytule poszukuję filmów/seriali typu Sicario, Narcos, tzn. takich, które pokazują pracę c.i.a,dea,fbi, tylko trochę bardziej zbliżoną do prawdy, tak więc z dala od, "wielkiej ameryki, walki o wolność i śmierci za nią w imię patriotyzmu", postępowania zgodnie z zasadami itp. mam nadzieje, że mniej...
W kazdym z tych filmow chodzi mniej wiecej o to samo, kontrowersyjna glowna bohaterka nagle sie zakochuje, lekkie, zabawne komedie, znacie cos w tym...
Witam serdecznie,
Szukam oto takiego filmu:
Akcja odbywała się na czarnej makiecie z narysowanymi białymi kwadratami, które miały faktycznie być domami. Aktorzy "udawali", że to prawdziwe budynki. Tam też, w tym wymyślonym miasteczku, toczyła się cała akcja tego filmu/sztuki.
Czy ktoś Was może zna ten...