Około 2-3 lat temu zdarzyło mi się obejrzeć pewien film. Nie pamiętam zupełnie jego tytułu , jedyne co to fragmęty i to że był chory. Nie do końca pamietam ale , była tam chyba młodzież zamknięta w jakimś budynku a może nawet dzieci ktore byly przetrzymywane , i w dość specyficzny sposób "testowane"(?) Pamiętam scene...
więcej
Nie pamietam jak nazywal sie pewien film, postaram sie go wam przedstawic:
1. Dwojka nastolatkow zostaje uwieziona na bezludnej wyspie (popularna laska i chlopak z jakies druzyny jakos tak)
2. Zakochuja sie w sobie
3. Po opuszczeniu wyspy dziewczyna zaczyna go troche olewac
4. Film konczy sie balem szkolnym (na...
Witam, poszukuje dwóch filmów, obydwa chyba z USA, definitywnie powstały przed 2005 rokiem. Wydaje mi się że tam nie było najpopularniejszych aktorów (przynajmniej nie pamiętam) ale definitywnie nie były to filmy klasy b. Film pierwszy: kobieta prowadzi coś w rodzaju rodzinnego domu dziecka (wychowuje dzieci z...
Był to horror, pare przyjaciół zamieszkało na jakiś czas w takim starym wielkim domu z kolumnami itd (nie wiem dokładnie w jakim celu chyba chcieli sprawdzić czy jest nawiedzony) i zaczęły sie dziać dziwne rzeczy pamietam scenę jak kobieta obudziła sie w środku nocy i obok jej łóżka pojawiły sie krwawe slady małych...
szukam serialu prawdopodobnie apokaliptycznego, gdzie są ludzie wybrani na "wybawców", a w lustrach widzą swoje odbicia ze skrzydłami jakby aniołów, nie pamiętam tytułu
iw jakby innym swiecie schwarcenegger zobaczyl,ze rola terminatora jest sylwestra stallone,tamten mlody chlopak tlumaczyl mu,ze to jego rola
Oglądałem kiedyś taki film jak małżeństwo wprowadza się do domu gdzie po jakimś czasie na ścianie pojawia się grzyb.
Z czasem małżeństwo zaczyna coraz bardziej bać.
Pomóżcie!
Witam, szukam filmu. c:
Facet był agentem i musiał podłożyć bombę czy coś u jakiegoś szejka na imprezie, ale mógł się tam dostać tylko przez udawanie, że jest botanikiem, czy biologiem. Ale miał wypadek (wcześniej) i pomyliło mu się wszystko. Był w śpiączce przez chwilę z tego co pamiętam. Myślał, że naprawdę jest...
Widziałem go za dzieciaka dawno dawno temu. Był tam kosmita (ale nie ten z czarną twarzą w hełmie, tylko taki zielony w fioletowym wdzianku) który przyleciał na ziemię i wszyscy się go bali, a jak się zorientował że się go boją to chyba popadł w depresję czy coś. Nigdzie tego nie mogę znaleźć więc byłbym wdzięczny za...
więcej