Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam na swoim koncie około 650 obejrzanych filmów i ciężko znaleźć mi coś co mnie zainteresuje. Dlatego może coś mi polecicie?
Kryteria moim filmów są takie:
-Najlepiej żeby był to dramat, melodramat, ewentualnie przy dużym naciąganiu komedia romantyczna czy po prostu komedia.
-Nie może być stary, czyli z przed roku...

więcej

W jednym scena w której jadą panowie powozem, i jeden caly czas patrzy się na wielkie koło i uśmiecha się (koło powinno odpaść, ale nie odpada)

I drugi, czeski. Rzecz się dzieje na klatce jednej kamiennicy, w piwnicy uwięziona jest żarłoczna roślina, zjada lokatorów, wożona w dziecięcym wózku.

męczę się kilka lat

więcej

Filmy które mnie ujęły i szukam podobnych:
film obyczajowy-(dramat, milosc, humor, bylo wszystko)
http://www.filmweb.pl/film/Bez+mi%C5%82o%C5%9Bci+ani+s%C5%82owa-2012-645255

komedia romantyczna:(lubie watek przygody, gdzie nagle wkrada sie...

Szukam filmu, horroru, z którego zapamiętałam jedną charakterystyczną scenę. Mężczyzna jest w samochodzie, w nocy, przykłada dłoń do szyby a odbicie tej dłoni miażdży jego własną. To może niewiele informacji, ale bardzo zależy mi na odnalezieniu tego filmu, więc jeśli ktoś coś skojarzy proszę powiedzieć mi tytuł....

Witamnie pamietam roku produkcji ani kraju w filmie kobieta ktora miała problemy życiowe ale była znana z prodykcji domowych ciast. Pod koniec ludzie pomogli jej do tego stopnia że robiła te ciasta na hotelowym zapleczu i dostała kontrakt od wielkiej firmy sprzedajacej jej ciasta

Kojarzy ktoś może taki film ?
Zaczyna się chyba, że ojciec z synem się boksują, następnie przychodzą jakieś straże do ojca i go zabierają było to pod koniec XIX wieku. Następnie gdy jego syn miał ok.20 lat znajduje się na statku i kradnie kobiecie naszyjnik czy zegarek już nie pamiętam dokładnie. Kojarzę też taką...

Witam,
szukam filmu - gatunek horror - w którym grupka osób wybiera się do pewnego domu, aby odkryć czy istnieje tam seryjny morderca. W domu rozmieszczają kamery i są oglądani przez swoich znajomych. Jeżeli chodzi o jakieś specjalne sytuacje, to przyjaciele, którzy prowadzą inwigilacje swoich znajomych w tym domu,...

film o chlopaku ktory chce zostac lekarzem wiec uczy sie u swojego mistrza, lecz ten nie chce odkrywac nowych rzeczy i uwaza ze wyleczenie zacmy jest niemozliwe. chodzily sluchy o ludziach ktorzy to potrafia, jako ze chlopak jest ambitny i chce byc swietnym lekarzem, wyrusza w podroz do indii(?) by poznac mistrza....

Na paramountchannel.pl w zakładce program tv i w zakładce filmy tego filmu nie widniałem ale oglądając reklamę ramówki na 2016 zauważyłem scenę która przypomniała mi film. Film(chyba komedia albo dramat) opowiada o amerykańskiej rodzinie prawdopodobnie nowojorskiej. duża skłócona rodzina i wyraziści bohaterowie nie...

więcej

Witam jakie horrory polecacie może być coś na wyspie albo gdzieś taki horror przygodowy :) aby nie był stary ^2004 rok^