Witam. Nie mogę dodać recenzji do filmu "Muppety" z 2011 roku. Kiedy próbuję ją dodać, pokazuje mi komunikat "wczytywanie formularza", po czym nie wczytuje się nic. Próbowałem odświeżać stronę. Co na to poradzić?
Cześć, kiedyś oglądałam taki serial o bogatych dzieciakach była ich chyba trójka i te dzieciaki ciągle robiły żarty tej niani(która chyba byla ich ciocia) i uciekakały (ten serial nie byl dostepny na netflixie, oglądałam go kiedys na cda czy coś takiego). Odcinki mega krótkie po 20/25 min. Ta kobieta co była nianią...
Witam,
podaję link do filmu, którego szukam oryginalnego tytułu,
lub aktorów w nim występujących, aby zidentyfikować tytuł filmu.
Bardzo dziękuję za pomoc.
http://rtgallery.net/insest/1165.html
Czy posiada ktoś może kasety vhs z takimi serialami jak: Żar tropików, Viper, Niebezpieczne ujęcia, Renegat, Strażnicy miasta, Legendy Kung - Fu. Tequilla i Bonetti itp ? Mogą być czasami już gorszej jakości. Może uda się coś uratować.
Na 100% nie jest łowca androidów. Z filmu pamiętam jedną z ostatnich scenę, rozgrywała się w jakimś barze na uboczu, wywiązała się tam walka polegająca na rzucaniu kołami zębatymi i jeden android został przecięty w pasie na pół. Główny bohater był jakimś starszym generacyjnie androidem, a udało mu się wygrać z nowszym...
więcejPoszukuję tego filmu oglądałam go gdzieś w latach osiemdziesiątych a tytuł wygrzebałam z pamiętnika. Może być tytuł oryginalny bo często tylko takie widnieją.
Witam. Szukam filmu. Wiem że to był stary Polski film raczej i z mocnym przesłaniem. Lekko zacofany. Lwia cześć filmu działa sie chyba na wsi i mąż Kochał sie z żoną i jak szczytował to tak stękał i płakał. Z góry dziękuję.
Nie z powodu jakiegos przesladowania tylko, ze glowny bohater zabija sie bo nie moze zniesc mysli ze jest homo.
Widzialem setki filmow ale nie pamietam takiego watku w historii kina.
Dnia 8 września będzie miała premierę światową czeska superprodukcja: Jan Žižka. Wie ktoś czy w Polsce ten film ma być dostępny w kinach ?