Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś oglądałem go chyba na tvp2, bardzo dawno. Policjantka czy tam prokuratorka szukała mordercy i gromadziła o nim różne informacje, zdjecia i pewnego razu ten morderca przyszedł do jej domu i coś jej tylko powiedział. Tyle pamiętam, a wiem, że film był świetny!

Od ponad roku, a może dwóch mam bałagan na swoim profilu w sekcji "Chcę zobaczyć". Robiłam tam sporo porządków i z wielu filmów zrezygnowałam. Efekt jest taki, że na profilu mam o wiele większy licznik niż po wejściu w zakładkę "Chcę zobaczyć". Nie jestem też w stanie sprawdzić, które to są nie odhaczone filmy, które...

więcej

Cześć, próbuję odnaleźć tytuł filmu. Fabuła była mniej więcej taka: małżeństwo wynajmuje mieszkanie dziewczynie i w końcu chcą ją stamtąd wyrzucić, nie pamiętam czemu. Żona każe mężowi wprowadzić się do mieszkania i uprzykrzać dziewczynie życie, aby w końcu się wyprowadziła. Z laską jest nie do końca wszystko OK i ma...

więcej

Szukam filmu z Katją Riemann, w którym była piosenka Daisy, Daisy.

Poszukuję filmu raczej starszego jeżeli pamiętam dobrze był podzielony na dwie części ze względu na długi czas trwania. Poszukiwano specjalnej relikwi( okreglej złotej tarczy,zegara czegoś takiego) zostało to odnalezione na pustyni. Męczy mi to już głowę dłuższy czas, z góry dzięki za pomoc.

Hej, poszukuje filmu ktory widzialem lata temu na hbo to byla typowa komedia studencka jak american pie czy road trip z grupka mlodziakow podrozujaca lub spedzajaca czas na wakacjach w stanach, jedyne co wiem o tym filmie ze musial byc z lat 2000-2012, i pamietam dwie sceny:

W jednej scenie jedna dziewczyna z grupy...

więcej

Film raczej z połowy lat 90. Grają znani aktorzy. Thriller, kryminał. Nie chodzi o "Okruchy wspomnień".

Film SF lata 90 widziałem go na vhs w tym filmie była taka scena sexu faceta z kobietą cyborg która go pozbawiła płynów ustrojowych na pewno nie był to cyborg 2

jeśli dobrze pamiętam i nie mylę z kilkoma filmami, to para gejów kupiła domek na fermie i wpadają do nich znajomi na weekend. Cały domek jest monitorowany. Potem ktoś zaczyna wszystkich mordować.

Film karate albo sensacja na vhs lata 90 jest tam taka scena na końcu filmu są grubasy które wsiadają na takie małe motorki (ścigacze) dla dzieci i jadą szeroką ulicą w mieście (chyba Hong Kong) i wchodzą napisy końcowe