Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytuły filmu, gdzie dochodzi do morderstwa na pewnej imprezie typu bankiet i detektyw przesłuchuje wszystkich uczestników o ich relację z zamordowanym.

Witam proszę o pomoc oglądałem dawno i nie pamiętam tytułu filmu. Pamiętam tyle że przy początku filmu mąż wraca do domu i zastaje zmarłą żonę trzymała w ręku kieliszek wina. Później jest prowadzone śledztwo, przez policjanta. W trakcie śledztwa są zbierane zwłoki do badania po jakimś czasie okazuje się że ciało znika...

więcej

Pierwszy starszy lata 1950 - 1965. Jest biuro w którym pracuje mężczyzna nieco starszy jako księgowy, zawsze pierwszy w pracy, sumienny, dokładny, spokojny małomówny nie ma w biurze przyjaciół, jest uważany za dziwaka, czasem się z niego naśmiewają. Po pracy staje się psychopatycznym mordercą i nikt go nie podejrzewa o...

więcej

Poszukuje filmu, o który już kilka lat temu tu pisałem, ale nie ma śladu po tym poście. Stąd ponownie pisze, czego szukam. Film z tego co pamiętam, przedstawia relacje matki i synka. Mama zajęta swoimi domowymi obowiązkami, jest wraz z młodym synkiem w mieszkaniu w wieżowcu. Dziecko chce się bawić, korzystając z...

Kiedyś dawno temu oglądałem na VHSie taki film kung fu, który chętnie bym sobie z nostalgii odświeżył. Może ktoś będzie kojarzyć, o który może chodzić:
1. Główny bohater to uczeń fajtłapa w jednej z szkół kung-fu
2. Do szkoły przybywa (chyba?) stary żebrak, który okazuje się być przekotem i zaczyna uczyć naszego...

Szukam filmu, w którym pewien mężczyzna patrzył na dziewczynę w szkole za płotem, chyba jak biegała. Później się zaprzyjaźnili, dziewczyna się w nim zakochała i na końcu okazało się, że to jej biologiczny ojciec. Nie pamiętam w jakim języku był ten film.

Wzgórza mają oczy, Droga bez powrotu i Teksańska masakra piłą mechaniczną.

"szukam od bardzo dawna film z lat 2010 2011,2012 tyle co zapamiętałem z fabuły kto widziałem w city info w metro
Oszust ,złoczyńca lub nawet morderca lub on lub ona niepamietam i ów przestępca , chcąc uniknąć kary szuka schronienie przed uniknieciem.kary w grupie być może cyrku wędrownym lub trupie artystycznej...

Szukam amerykańskiego filmu o parze, która zaniedbywała niemowlę. Pamiętam, że leżało ono w kale wśród much.

Szukam polskiego filmu, który zaczyna się w szpitalu psychiatrycznym, a pod koniec jest w nim niemowlę na skale