Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Do domu pary wprowadza się koleś, który wyrzuca tego co tam mieszkał wcześniej. jego zona ma mu sluzc. sa tam jakies wstawki bodajze sokratesa...

Proszę o pomoc, próbuję znaleźć film, który pamiętam z baaardzo dawnych czasów pamiętam chyba tylko dwie sceny (nie wiem czy ten film był dobry czy nie, ale jego tytuł mnie nurtuje od jakiegoś czasu) Myślę, że mógł dotyczyć problemów rasowych, nie akceptacji murzynów a teraz to co pamiętam, młody chłopak pyta kolegę po...

więcej

Jest to zagraniczny film o facecie który sprzedaje udziały w firmie ze względu na nazwe samochodu które mu się nie podoba, po czym firma wchodzi na szczyt i okazuje się że dzien po sprzedaży te udziały są warte miliony. Po fakcie aby uciec od ludzi, wyjeżdża na wyspe, gdzie chce zacząć nowe życie, za odpowiedzi...

Wiem że nie tu powinienem pisać ale wie ktoś dlaczego? hehe dzięki z góry :)

Grupa młodych ludzi jest porwana w jakiś sposób i sprowadzona do opuszczonego szpitala który był już nie czynny. Kiedys panowala tam jakas epidemia i wszyscy pacjeci ginęli razem z personelem. Wracając do grupy tych młodych ludzi.. pradziadkowie i prababcie byli załoga owego szpitala i kzady z osobna przezywal historie...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, szukam filmów, o dowolnym gatunku na początek ( choć wolałbym nie oglądać kina sensacyjnego, czy thrillerów), których akcja obejmuje Iberoamerykę lub Meksyk. Czasy, które mnie interesują to starożytność do czasów "rewolucji hiszpańskiej", choć nie wykluczam "świeższych" filmów. Szczególnie docenię, gdy zobaczę...

więcej

Szukam filmu nie pamiętam dokładnie fabuły filmu ale była scena na stole leżała kobieta i została zamordowana w taki sposób że morderca wsadził jej szablę, miecz, czy nóż w pochwę...

Filmy z wątkiem jakichś tajemniczych badań wojska, spiski które ktoś chce rozwiązać koniecznie związane z wojskiem i ,,kosmitami,, lub ogułem mówiąc rzeczami pozaziemskimi.

Estetycznie przypomina nieco twórczość Anger Kenneth'a - może ktoś wie ujęcia z którego filmu wykorzystano w tym filmie?
https://www.youtube.com/watch?v=KjHrYinPShk&feature=youtu.be