Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.Kojarzy ktoś może film hiszpańskojęzyczny,w którym zamykają bogatego polityka i traci cały majątek.Akcja filmu toczy się wokół jego żony która zostaje na lodzie i zaczyna jej pomagać gosposia, chociaż kobieta wcześniej źle ja traktowała .Pamiętam scenę jak poszły gdzieś do rodziny tej gosposi i wszyscy oglądali...

więcej

Witam > Zjakigo polskiego filmu może być następujące powiedzenie : "przyjacielu mój drogi ..." . Niestety nie pamiętam aktora wypowiadającego tą kwestię. Pamiętam tylko męski głos. Może ktoś coś skojarzy ?

Nie wiele pamiętam , ale wiem ,że główny bohater to był bialy wyglądał podobnie do Jimmiego Fallona , udawał chyba ,że jest z FBI , miał w rodzinie jakiś gangsterów. Pamiętam ,że jeden z nich nie umiał czytać i była taka scena że kupowali lody i nie widział jakie smaki są. I jeszcze jedna scena to jak znaleźli jakieś...

więcej

Cześć, szukam filmu, który widziałem kilka lat temu, miał to być horror ale miejscami bardziej przypominał czarną komedię.
Co pamiętam?
Grupa dorosłych przyjaciół spotyka się na stypie albo w rocznicę śmierci swojego kolegi. Zaprosiła ich tam Jego żona, chyba po to, żeby ich wyeliminować. I prawdopodobnie okazało...

Witam. Nie mogę dodać recenzji do filmu "Muppety" z 2011 roku. Kiedy próbuję ją dodać, pokazuje mi komunikat "wczytywanie formularza", po czym nie wczytuje się nic. Próbowałem odświeżać stronę. Co na to poradzić?

Cześć, kiedyś oglądałam taki serial o bogatych dzieciakach była ich chyba trójka i te dzieciaki ciągle robiły żarty tej niani(która chyba byla ich ciocia) i uciekakały (ten serial nie byl dostepny na netflixie, oglądałam go kiedys na cda czy coś takiego). Odcinki mega krótkie po 20/25 min. Ta kobieta co była nianią...

Witam,
podaję link do filmu, którego szukam oryginalnego tytułu,
lub aktorów w nim występujących, aby zidentyfikować tytuł filmu.
Bardzo dziękuję za pomoc.
http://rtgallery.net/insest/1165.html

Czy posiada ktoś może kasety vhs z takimi serialami jak: Żar tropików, Viper, Niebezpieczne ujęcia, Renegat, Strażnicy miasta, Legendy Kung - Fu. Tequilla i Bonetti itp ? Mogą być czasami już gorszej jakości. Może uda się coś uratować.

Na 100% nie jest łowca androidów. Z filmu pamiętam jedną z ostatnich scenę, rozgrywała się w jakimś barze na uboczu, wywiązała się tam walka polegająca na rzucaniu kołami zębatymi i jeden android został przecięty w pasie na pół. Główny bohater był jakimś starszym generacyjnie androidem, a udało mu się wygrać z nowszym...

więcej

Poszukuję tego filmu oglądałam go gdzieś w latach osiemdziesiątych a tytuł wygrzebałam z pamiętnika. Może być tytuł oryginalny bo często tylko takie widnieją.