Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ej pomóżcie mi znaleźć film. Pamiętam jedna scenę jak dziecko chowało do torby jedzenie tak by rodzice nie widzieli. Jak zauważyli to powiedziało że to dla piesków czy tak kotków. A tak naprawdę zanosił to bezdomnemu. Pamiętam jeszcze że potem była scena jak zaniósł to jedzenie bezdomnemu i siedzieli gdzieś...

Szukam polskiego filmu w którym dziewczyna siedzi na kanapie wcina chipsy i ogląda telewizję, wchodzi chłopakoholony krótko a ona do niego " wydź stąd kur.. jak ci " pokazuja w tym momencie co leci w oblądanym przez nią telewizorze, poczym zaczynają sprzeczkę.

Hej!

Poszukuję fajnych filmów animowanych w których jedno zakochuje się w drugim (nie musi być konkretnie o tym ale np. jako wątek poboczny jak np. w Krainie Lodu). Proszę o nie śmieszkowanie, lubię czasem coś innego niż tylko thrillery :D

Bajki, które już obejrzałam:

Kraina Lodu, Zwierzogród, Piękna i Bestia,...

więcej

Witam. Szukam filmu, chyba hiszpańskojęzycznego. Pamiętam tylko wyrywki. Człowiek mieszkał w okolicy gdzie była jakaś dziwna posiadłość. Był tam motyw z przenoszeniem się w czasie. Bohater codziennie przeżywał ten sam dzień, szpiegując sam siebie. Chodził w przebraniu, miał długi płaszcz, kapelusz, ciemne okulary i...

Nie jestem autorem opisu:

"Mamy lata siedemdziesiąte ubiegłego stulecia.
Jest sobie pewien facet i jest sobie pewna kobieta. Nie znają się, nigdy się nie spotkali. Nie mają ze sobą wiele wspólnego. Aż tu pewnego pięknego dnia oboje zostają obdarzeni niezwykłą mocą. Lewitują i sprawiają, że przedmioty wokół nich...

Film jest o facecie który chyba był biedny i dlatego zaczął walczyć. Kojarzę scenę gdzie zwichnął rękę podczas walki i przyjmował ciosy czołem, żeby obezwładnić rywala.

Szukam tytułu filmu ostatnio leciał w tv kobieta wraz z dwójką dzieci mieszka sobie spokojnie pewnego wieczora obcy mężczyzna zadzwonił.do dzwi mówił że mu się auto zepsuło a to był uciekinier z więzienie później to walka o przetrwanie wszyscy aktorzy to ciemnoskorzy proszę o pomoc

bracia i siostry, przypomniala mi sie taka scena z filmu, jakies 15 lat temu ogladalem
ktos strzelil do baby z łuku, z kuszy nie pamietam, ale ona wyciagnela te strzałe i zaczela jesc, ze niby piers z kurczaka, a to jej cycek był
to była murzynka, z 200 kilo jak nic
( ͡° ͜ʖ ͡°)

jeżeli ten tytuł pojawi się w bazie, dajcie mi znać, podobno kontra jest w kolejce, więc liczę że się tu jednak pojawi

Witam Szukam Polskiego filmu który leciał w TV jakieś dobre 15 - 18 lat temu . Pamiętam tylko że akcja działa się w bloku ( a może w domu? ) i u jednego gościa było kilku kolegów i do tego gościa przyszła koleżanka i ona nie chciała u niego zostać i oni ją zgwałcili . I następną scenę jaką pamiętam z tego filmu to że...

więcej