Ej pomóżcie mi znaleźć film. Pamiętam jedna scenę jak dziecko chowało do torby jedzenie tak by rodzice nie widzieli. Jak zauważyli to powiedziało że to dla piesków czy tak kotków. A tak naprawdę zanosił to bezdomnemu. Pamiętam jeszcze że potem była scena jak zaniósł to jedzenie bezdomnemu i siedzieli gdzieś...
Szukam polskiego filmu w którym dziewczyna siedzi na kanapie wcina chipsy i ogląda telewizję, wchodzi chłopakoholony krótko a ona do niego " wydź stąd kur.. jak ci " pokazuja w tym momencie co leci w oblądanym przez nią telewizorze, poczym zaczynają sprzeczkę.
Hej!
Poszukuję fajnych filmów animowanych w których jedno zakochuje się w drugim (nie musi być konkretnie o tym ale np. jako wątek poboczny jak np. w Krainie Lodu). Proszę o nie śmieszkowanie, lubię czasem coś innego niż tylko thrillery :D
Bajki, które już obejrzałam:
Kraina Lodu, Zwierzogród, Piękna i Bestia,...
Witam. Szukam filmu, chyba hiszpańskojęzycznego. Pamiętam tylko wyrywki. Człowiek mieszkał w okolicy gdzie była jakaś dziwna posiadłość. Był tam motyw z przenoszeniem się w czasie. Bohater codziennie przeżywał ten sam dzień, szpiegując sam siebie. Chodził w przebraniu, miał długi płaszcz, kapelusz, ciemne okulary i...
Nie jestem autorem opisu:
"Mamy lata siedemdziesiąte ubiegłego stulecia.
Jest sobie pewien facet i jest sobie pewna kobieta. Nie znają się, nigdy się nie spotkali. Nie mają ze sobą wiele wspólnego. Aż tu pewnego pięknego dnia oboje zostają obdarzeni niezwykłą mocą. Lewitują i sprawiają, że przedmioty wokół nich...
Film jest o facecie który chyba był biedny i dlatego zaczął walczyć. Kojarzę scenę gdzie zwichnął rękę podczas walki i przyjmował ciosy czołem, żeby obezwładnić rywala.
Szukam tytułu filmu ostatnio leciał w tv kobieta wraz z dwójką dzieci mieszka sobie spokojnie pewnego wieczora obcy mężczyzna zadzwonił.do dzwi mówił że mu się auto zepsuło a to był uciekinier z więzienie później to walka o przetrwanie wszyscy aktorzy to ciemnoskorzy proszę o pomoc
bracia i siostry, przypomniala mi sie taka scena z filmu, jakies 15 lat temu ogladalem
ktos strzelil do baby z łuku, z kuszy nie pamietam, ale ona wyciagnela te strzałe i zaczela jesc, ze niby piers z kurczaka, a to jej cycek był
to była murzynka, z 200 kilo jak nic
( ͡° ͜ʖ ͡°)
jeżeli ten tytuł pojawi się w bazie, dajcie mi znać, podobno kontra jest w kolejce, więc liczę że się tu jednak pojawi
Witam Szukam Polskiego filmu który leciał w TV jakieś dobre 15 - 18 lat temu . Pamiętam tylko że akcja działa się w bloku ( a może w domu? ) i u jednego gościa było kilku kolegów i do tego gościa przyszła koleżanka i ona nie chciała u niego zostać i oni ją zgwałcili . I następną scenę jaką pamiętam z tego filmu to że...
więcej