Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej
Słuchajcie, szukam filmu - horroru, coś w stylu teksańskiej masakry, ale chyba to nie to, obejrzałam prawie wszystkie części ponownie i nic mi tego nie przypomina...
Oglądałam go będąc dzieciakiem, coś koło 1996-2004 roku, grupka przyjaciół, chyba 3 pary pojechali gdzieś do domku w lesie, pamiętam scenę, że...

Kiedyś oglądałem strzępek filmu, ale było chyba późno i nie mogłem go dokończyć. Niestety to były czas gdy nie miałem dostępu do Internetu więc film przepadł. Ale liczę że mi pomożecie.
Gatunek filmu: Akcja przygoda
Rok produkcji: 2000-2008, przynajmniej tak myślę. Oglądałem to w tv więc mogło być spore...

Witam nie mogę otworzyć odcinków The good doctor? ktoś mógłby mi pomóc?

Czy ktos kojarzy tytul tego filmu?
Gosc zostal porwany chyba dla okupu przez grupe porywaczy, albo moze 1 porywacza. Zakopali go w trumnie / skrzyni w odludnej okolicy na piaszczystym pagorku, a przez otworek w skrzyni / trumnie wsadzili mu slomke / rurke, ktora wystawala ponad poziom piasku i przez te rurke zakopany...

więcej

powiedzmy że film prawdopodobnie jest góra sprzed 4 lat albo bliżej. Jestem po seansie Cenzorka i w pewnym sensie to o co pytam pa podobny klimat, w sensie zdjęcia i montaż, bo jeśli chodzi o fabułę to chyba jest horror z motywem religijno-kościelnym, być może nawiedzone miejsce, oglądałem trailer, jacyś ludzie, może...

więcej

Witam. Z nudów przeglądałem ramówkę Polsatu. Trafiłem na ramówkę z roku 2001, kiedy to we wtorki w późnych godzinach nocnych emitowano:
- Ludzie Typhon'a (3) - serial SF

Czy ktoś zna oryginalny tytuł?
https://staratelewizja.fandom.com/pl/wiki/02_Stycznia_2001

Alternatywne premiery polskich filmów gdyby nie było II WŚ
1939
5 września - Nad Niemnem - Jakubowska
14 września - Czarne diamenty - Gabryelski
15 września - Bogurodzica - Fethke
28 września - Sportowiec mimo woli - Krawicz
29 września - Szatan z siódmej klasy - Tom
14 października - Żona i nie żona -...

Chciałbym rozwinąć profil jednego z aktorów, którego lubię i nie mogę dojść gdzie można dodać zdjęcia info o nim it.

Ostatnio oglądałem Gorzka siedemnastka i Lady Bird.Poszukuję coś w podobnym stylu.Możecie coś zaproponować ?

szukam tytułu filmu, w którym była ogromna korporacja w której pracowali ludzie czystej krwi (doskonali). główny aktor podszywał się pod jednego z pracowników, z którym wspólnie mieszkali. tamten mu szykował w domu próbki swojej krwi, zeby główny bohater mógł wejść do tej dużej korporacji. O ile dobrze kojarze tytuł...

więcej