Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Tak jak w temacie szukam film który widziałem jakieś 20 lat temu w TV produkcja raczej USA . Zapamiętałem scenę w której dziewczyna z wypchanym sztucznie biustem jakimiś ubraniami poszła do baru na konkurs mokrego podkoszulka i w uchu chyba miała słuchawkę przez którą kontaktowała się z agentami albo z...

Ludzie mam prośbę kiedy ostatnio był ten film i na którym , chyba maj czerwiec tego roku z naciskiem na 26.05.
Codziennie oglądam jakiś film (nawet krótkometrażówkę) i go oceniam.
I właśnie tego dnia nic nie mam zapisanego albo filmweb coś sknocił.

Szukam filmu na którego podstawie jest gra speedball. Akcja toczy się w postapokalistycznym świecie gdzie zawodnicy grają w brutalne rybny gdzie zamiast piłki jest czaszka jakiegoś zwierza.

Witam, szukam filmów w tematyce podobonych do Wołynia, nie chodzi mi konkretnie o Rzeź Wołyńską, ale coś w takim klimacie jak ten film. Z góry dziękuję za pomoc.

Akcja filmu skupiała się na locie samolotu. Pamiętam że on się rozbił na jakiejś łące i gdy ludzie sprawdzili co z nim na bilecie była następny dzień (data o jeden dzień do przodu), kilku z pasażerów przeniosło się do jakiegoś kosmosu (?). Coś komuś to mówi? haha tyle pamiętam

Witam, szukam dobrych filmów z motywem zaburzeń psychicznych. PTSD, depresja, samobójstwo itd. Z góry dziękuję za propozycje. :)

Szukam filmy/serialu Sci-fi, w trailerze był przeprowadzany wywiad, przez młodego dziennikarza, z multimilionerem i nieśmiertelnym/bardzo długo żyjącym, ale wciąż młodym człowiekiem, który sprawował władzę. Podczas wywiadu doszło do spinki. Poszukiwany film, był reklamowany na którejś z platform Netflix/amazon/hbo.

do uczynnych i wszystkowiedzących filmwebowiczów, chodzi mi o 7 odcinek serialu Czterdziestolatek i kto śpiewa piosenkę gdzie powtarza się serce, serce, serce? Dziękuję z góry.

Małżeństwo napada na transport więźnia który zabił ich dziecko. Na końcu okazuje się że torturowali niewinnego

Cześć, parę lat temu oglądałem ciekawy film niestety prawie 2 dni szukania na Google nie przyniosły rezultatów stąd też proszę o pomoc. Film opowiadał o facecie wracającym długą wyboistą drogą do domu. Facet z tego co kojarzę miał okulary i był lekko świrniety. Z tego co pamiętam coś ukradł ze sklepu, goniła go...