Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam Was Wszystkich,
Moze ktos upokorzy moja skleroza, bo osiwieje :)
Szukam filmu, ktory nastolatkowie ogladali w kinie w 3. odcinku serialu Dzien za dniem.
Wyscigi samochodow, noca. Chyba nielegalne i mlodych ludzi.
Dziewczyna stoi pomiedzy autami i daje znac do startu.
Podobna scena rozpoczyna inny film...

Ostatnio może 2 lata temu widziałem zwiastun filmu że jakaś grupka uczniów jedzie autobusem, jakiejś dziewczynie spada chyba długopis na podłogę , schyla się po długopis i w tym momencie coś jak lina przecina autobus ona wstaje i przeżyła wszyscy mają obcięte głowy jak pamiętam.

W serialach zdarza się, że nie mogę ocenić odcinka, bo jest napisane "data premiery dzisiaj" chociaż odcinek już się ukazał. Chyba to wynika z różnicy czasowej, przesunięcia czasu Polska, a czas w kraju premiery. Jest to uciążliwe, bo ja w ten sposób oznaczam co oglądałem a co nie, a jak nie ocenie odcinka od razu to...

więcej

Oglądam sobie coraz więcej filmów z Korei Południowej i dochodzę do wniosku że obecne kino koreańskie zaczyna bić kino z Hollywood na głowę. Jeszcze więcej kretynizmów w kinie amerykańskim i filmów z Hollywood zwyczajnie nie da się oglądać. Trzeba będzie przestawić się na produkcję kraju Śnieżnego Poranka. Byle tylko...

więcej

Czy horrory The children z 1980 oraz Morderczy chłód z 1985 ukazały sie na vhs z polskim lektorem?

Film przedstawiał życie rodzinne samego reżysera filmu. Nagrywał On swoją relację z rodzicami jak jeszcze studiował na filmówce. Generalnie Ci rodzice dosyć go gnoili. Tylko tyle pamiętam. Zna ktoś tytuł?

Witam szukam dobrej komedii coś w stylu dwaj zgryzliwi tetrycy.Chce dobrze się pośmiać z Inteligentnego humoru A nie prostackiego hamskiego

Cześć

Nie pamiętam tytułu ani aktorów.
Z fabuły zapamiętałem: Dziewczyna (około 20 lat, czarnoskóra) próbuje uzyskać pomoc prawnika żeby nie zostać deprotowana z USA (chyba z całą rodziną)
Spotyka chłopaka który jej pomaga. On ma rozmowę w tej kancelarii (chyba)?

Może ktoś będzie znał tytuł.

Jeżeli w Hollywood dalej będzie w tym tempie promowany ''postep'' to wkrótce będziemy wyczekiwać na filmy autorstwa Korei Północnej jako ostoję normalności i kultury. Bo amerykańskie kino w kwestii ''postępu'' nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa. Wyczekuję tylko na kolejny absurd jaki będzie w Hollywood promowany...

więcej

A właściwie horroru, w tym filmie kobieta ucieka przed bezwzględnym, psychopatą trafia do bandytów, ostrzega ich przed nim, ale go ignorują. Ale widząc, co on zrobił z jednym z nich, zmieniają zdanie. Facet zabija ich niczym predator.