Czy ktoś ma jeszcze aplikacje Filmwebu z tą funkcją lub wie jak tą aplikacje w jakiś sposób pobrać ?
Czasem same zwiastuny filmów są tak emocjonujące, że robią na widzu mocne wrażenie, niemal jak sam film. Do moich ulubionych zazwyczaj należą te z filmów Marvela, a najbardziej te:
Avengers - Infinity War
https://youtu.be/QwievZ1Tx-8
Spiderman: No Way Home
https://youtu.be/JfVOs4VSpmA
Kapitan...
Szukam filmu o dziewczynie która mieszkala z matką , która dostała areszt domowy i zakochała się w chłopaku, który zamieszkał w domu, w którym dokonał morderstwa z jakimś innym typem. Pamiętam też że do tej dziewczyny jakąś nauczycielka i robiły lekcje w domu. Ta dziewczyna była blondynką
Zależy mi na jego odnalezieniu. Co prawda już go oglądałam, ale od dłuższego czasu chodzi mi
po głowie. Skrót fabuły: facet, który jest pisarzem - ale niezbyt dobrze mu idzie - przypadkowo
znajduje powieść w starej torbie, publikuje pod swoim nazwiskiem, nie zmieniając ani słowa.
Odnajduje go prawdziwy autor...
Jakie polecacie filmy z tego i zeszłego roku, takie bardziej rozrywkowe, z happy endem, ale nie komedie?
Z tych, które widziałam, podobały mi się: "Nikt" i "Nie zabijaj mnie". Nie najgorsze były: "Miłosna pułapka", "Godzilla vs. Kong", "W strefie wojny" i "Nocne kły". Widziałam też: "Diuna", "Batman", "Wojna o jutro"...
Film był o naukowcu który stworzył maszynkę która zakłada się na głowie po której czuje się ból drugiej osoby używał jej lekarz na swoich pacjentach.
Szukam dreszczowca z lat 90 albo wczesnych 2000. Dziewczyna została poparzona na skutek wypadku samochodowego. Pamiętam, że to auto było czerwone, ona się zatrzasnęła w tym aucie i ono stanęło w płomieniach, ale po jakimś czasie udało jej się uwolnić czy coś takiego. Mocno poparzona przeżyła wypadek. Potem...
Szukam takich filmów jak w temacie coś w stylu Midsommar , czyli zaczyna się pięknie sielankowo a potem fabuła gęstnieje aż pod koniec robi się istne piekło . Znacie więcej podobnych filmów ?
Czesc
Szukam bajki z dzieciństwa był to jakis 2002-2006 rok.
Mało pamiętam, wiem że bajke miałem na płycie CD z jakiejs gazety.
Grupa ludzi która wybrała się na pustynie, byli tam ludzie/półludzie/potwory - szarzy i wytatuowani (szarzy w czarne wzory). Wychodzili spod piasku chowali sie w nim bodajże przed...
pomóżcie mi znaleźć film,oglądałam go już dawno. Jest to film taneczny i opowiada historie dziewczyny która podczas tańca na linie między budynkami ulega wypadkowi i podczas chwilowego wybudzenia w szpitalu widzi swojego ojca którego nigy nie poznała. kiedy wyrusza go poszukać spotyka vinca i prosi go żeby nauczył ją i...
więcej