Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, oglądałem, może ze dwadzieścia lat horror. Mieszkańcy małej miejscowości w USA, zostają opętani przez diabła. Na zewnątrz tego nie widać, ale są jakby podmieniani. Cała rodzina bohatera zostaje przemieniona, on jest chyba naukowcem. Odnajduje zejście do "piekła", szukając tam rodziny posiada specjalny kombinezon...

więcej

Cześć, od jakiegoś czasu szukam starej bajki, w odcinkach. Bohaterami bajki był doktor Łysol (?) mieszkający w zamku i mała dziewczynka o długich złotych włosach, które ten doktor chciał jej ściąć, bo sam marzył o długich włosach. Pamiętam jeszcze, że w intro do odcinka ten doktor wypróbowywał różne eliksiry na głowie...

więcej

Ostatnio przypomniałem sobie o bajce którą oglądałem jak byłem mały ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Jeżeli ktoś by znał albo chociaż kojarzył bardzo bym prosił o pomoc. Bajka polegała na tym, że żyła sobie rodzina pingwinów i pewnego razu córka została porwana na statek przez ludzi gdzie poznała chłopa....

więcej

Cześć, szukam filmu jedyne, co pamiętam z filmu to że dziewczyna przed kimś uciekała ktoś ją chciał zgwałcić czy coś takiego a na koniec filmu ojciec tej dziewczyny oprawcy włożył głowę do mikrofalówki, żeby mu wybuchła. Proszę o pomoc w odnalezieniu :)

Cześć, wie ktoś może jak nazywa się francuska komedia o gościu który chciał być. Dziewczyną i na internecie jakiś Dżin spełnił jego życzenie i trafił z nią do jednej klasy rysował komiks i jak się od niej oddalił to się cofał w czasie na końcu filmu leciała piosenka Lp lost on you

Witam.
Szukam filmu z ery VHS. Pewnie lata 80-90. Byłem mały jak go ogladałem.
Jest to komedia sensacyjna. Z tego co kojarzę to chyba dwóch detektywów, w każdym razie jeden z nich meksykanin lub inny latynos jeździ autem typu lowrider, taki niebieski z tego co pamiętam. W jednym z motywów jazdy tym autem grała...

Szukam thrillera najpewniej z lat 90. W pierwszej scenie mężczyzna maluje pomieszczenie na czerwono. Do pokoju wchodzi mechanik i proponuje mu dodatkową pracę. Miał za zadanie sledzic jakiegoś mężczyznę, a później go zabić. Mężczyzna jednak stchorzyl i nie wykonał zlecenia tak jak trzeba (zwalił na tego człowieka...

Witam szukam filmów w których jest poruszona wojna na bliskim wschodzie pamiętam jeden film gdzie amerykański oddział musiał się bronić przez bodajrze kilka dni a cała akcja działa się w jakimś arabskim miasteczku i było w filmie pokazane zarówno walki w nocy jak i w dzień. Nie pamiętam nazwy filmu ale wiem że nie jest...

więcej

do usunięcia

Cieszę się że w kinie czasem pojawiają się filmy dokładnie w moim guście. Ostrzę sobie zęby na Wikinga, po prostu muszą ten film obejrzeć. Czy ktoś z forum też czeka na to dzieło ? Bo liczę na prawdziwy hit.