hejka jakie polecicie filmy z plot twistami na koniec? Z tych popolarniejszych widziałem m. in. oldboy, wyspe tajemnic, szósty zmysł, fight club, prestiż
Witam,
Nie mogę znaleźć filmu. Grał w nim Nicolas Cage oraz młoda aktorka. Pamiętam scenę w której rozmawiał z nią siedzącą w samochodzie. Ona miała jakieś problemy z policją bo ukradła gumę, potem mówiła że ktoś ją obmacywał.
Witam szukam abstrakcyjnych komedii czeskich,słowackich,polskich w typie serii "Słońce,siano.... " czyli dużo energii wyraziści bohaterowie cięty język . Najchętniej klimat wsi małych miasteczek ogólnie zżytych społeczności . Rok produkcji bez znaczenia nie wiem czy Czesi nadal robią podobne filmy ? Mi się ten typ...
Jestem fanem filmów historycznych i nic mnie bardziej nie denerwuje niż wklejanie na siłę oso czarnoskórych do filmów historycznych gdzie osoby czarnoskóre są nie na miejscu. Zastanawiam się tylko skoro ma być politycznie poprawnie nikt nie kręci jakoś filmów o historii Afryki ? W takim filmie mogłyby być nawet same...
więcej
Dzień dobry, próbuję znaleźć tytuł filmu - kategoria komedia lub familijny. Fabuła:
Małżeństwo, ona znika bez śladu. Po kilku latach on zakochuje się i zaczyna planować drugi ślub. Noc poślubną spędzają w tym samym hotelu co przy pierwszym ślubie mężczyzny. Już w recepcji mąż prosi o zmianę apartamentu dla nowożeńców...
Dzień dobry,
Poszukuję filmu (nie pamiętam jego nazwy ani fabuły), gdzie w tyłówce jest nagranie z różnego rodzaju bąkami, przy czym lektor komentuje, podając nazwy rodzajów tych że bąków :)
Z góry dziękuję :)
Witam od kilku dni jest problem z opcją Ukryj "nie interesuje mnie" i Ukryj obejrzane.
ma ktoś jeszcze ten problem ... gdzie można złożyć zgłoszenie ..?
Cześć! Dawno temu oglądałem horror, którego tytułu niestety nie pamiętam, a chciałbym go obejrzeć raz jeszcze.
Kojarzycie może?
Akcja dzieje się w pewnym domu, gdzie ekipa zostaje zamknięta na własną prośbę od zewnątrz. Rano, bodaj o 9:00 ktoś ma otworzyć drzwi. Jednak nic takiego nie następuje. Podejmują więc...
Dla mnie wzorem tak mistrzostwem jest niejednokrotnie pojawiający się motyw główny w filmie "Tajna broń" (nie tylko czołówka i finał + napisy, ale także na przykład moment, kiedy Bob Gunton mówi "Maybe the son of a b*tch is dead", wchodzi cicho muzyka, słychać Travoltę, jak mówi "A terribly thing to say." i widzimy jak...
więcejCześć! Poszukuje filmu o hakerce która wymazywała ludziom wspomnienia za pieniądze. Każdy miał coś w rodzaju kamer w oczach. Historia działa się w przyszłości gdzie jakiś detektyw czy ktoś wyżej postawiony przechodząc ulicami zwrócił uwagę na kobietę w czarnym płaszczu której kartoteka (imię/nazwisko / kim jest itd)...
więcej