pamiętam tylko, że widziałam to lata temu chyba na Polsacie. Nie wiem czy to był film czy serial. Nie wiem czy w ogóle był anglojęzyczny. Pamiętam tylko scenę, że zespół policjantów jest na miejscu zbrodni w jakimś wielkim salonie. Świadkiem morderstwa jest bodaj mała dziewczynka, która jest w pokoju obok. Drzwi się...
więcejSpytam tak z ciekawości czy w tym filmie Małgorzata Rozenek Majdan pokazuje się nago bo na zwiastunie była ubrana.
Hej, szukam filmu z którego pamiętam jedną scenę:
To było bodajże w jakiejś knajpie/restauracji. Jakiś koleś zamówił dużo żarcia a drugi założył się z nim, że jak ten pierwszy wszystko zje (a było tego baaardzo duzo) to ten mu opłaci to żarcie.
Potem okazało się, że ten co dużo wcina zażyczył sobie to od jakiegoś...
Hej. Poszukuje tytułu filmu z lat 90'tych. Pamiętam akcję że miało dojść do jakiegoś zamachu chyba w jakiejś ambasadzie a bomba była ukryta w balonach podwieszonych pod sufitem. To chyba jakiś miniserial był
Jedyne co mi utkwiło w głowie to to ze takie lalki papierowe (złączone razem w łańcuch) fruwały po pokoju. Były w kolorze niebieskim i różowym. Bajka bardzo stara
Witam, szukam tytułu starej animacji. Niestety nie jestem w stanie dać konkretnego opisu, ponieważ mało pamiętam, jednak postaram się go trochę nakreślić. Animacja wydaje mi się była rysowana bardzo starą kreską bądź była animowana ręcznie, opowiadała o myszach, dziko żyjących w lesie, jakimś zagajniku. Była raczej...
Hejka
Szukam filmu, który oglądałam kilka dobrych lat temu. Mało pamiętam, ale ja pewno była kobieta, która miała rodzinę i sobie żyła spokojnie, a na końcu okazało się, że to było złudzenie. Jej rodzina zmarła (wypadek czy coś)
Pamiętam taka scenę w pościeli i tyle.
Pomóżcie, wierzę w Was :)
Hejka w pierwszym akcja rozgrywała się na jakimś ranczo. Para miała chyba wypadek i zatrzymali się u takiego bardzo męskiego faceta w czarnych włosach. Cały czas były z nim jakieś problemy. Pamietam ze była scena z krojeniem surowego mięsa przez niego. Pozniej zaczal się terror. Mezczyzna zmagał się nad nimi...
Siema, może pomożecie znaleźć mi film po moim bardzo krótkim opisie.
Niestety pamiętam tylko urywek i nawet nie jestem pewien czy ten film już wszedł do kin.
Pamiętam scenę: z piwnicy po schodach uciekali chłopak z dziewczyną, goniły ich jakieś manekiny.
Później wyjście zablokował im jeden manekin i tutaj kamera...
witam poszukuje nazwy filmu , rok pomiędzy 2014-2019 , chyba francuski , lub tam się dzieje akcja , sensacyjny kryminalny akcji , ojciec szuka ciala zamordowanej corki , więźniowie sa przewożeni furgonetka , którą ojciec zatrzymuje i powoli wybija więźniów , chcąc dopaść oprawce swojej córki , ktora ten zabil przed...
więcej