Szukam filmu o nieznanym państwie w którym aby ludziom było lżej prezydent albo jego sobowtór gotował publicznie zupę z trawy gdzie później odbywała się zbiorowa konsumcja. Kolejna scenka to jak leżąc na łóżku prezydent polował na niedźwiedzia( przebrany służący) strzelając z dubeltówki.
Poszukuje filmu który oglądałem wiele lat temu na programie typu TCM lub TCL. Był to film anime w którym ludzie mieszkali pod energetyczną? kopułą która chroniła ich przed potworami duchami które potrafiły przenikać przez wszystko, potrafiły latać, a gdy tylko dotknęły człowieka to on umierał i jakby porywały jego...
szukam filmu w ktorym wiezien wychodzi na wolnosc i sie mści..taki łysy zbudowany tam gra jego brata zabijaja a on sie msci na wszyskich co go wrobili prosze o pomoc
To akcjyjniak opowiadający o milionerach którzy wynajmują płatnych zabójców do polowania na siebie na wzajem A nagrodą jest chyba jakaś pula pieniędzy dla tego który zabójca zostanie ostatni.
Szukam filmu o dziewczynie, która była wampirem i której ojciec musiał jechać w środku nocy na stację krwiodawstwa
Cześć. Około 2017-2019 roku kiedy działał jeszcze ShowMax był tam taki serial gdzie jacyś ludzie byli więzieni i izolowani w ośrodku zamkniętym ? Jakby sie tam teleportowali z innego świata, a oficjalnie w mediach podawano ze to rozbitkowie ze statku. W ośrodku było tez dziecko, które próbowała uprowadzić matka mająca...
więcejSzukam tytułu filmu lub serialu który kiedyś oglądałem pamiętam jedynie motyw o stalkowaniu, była dziewczyna która miała obsesję na punkcie chłopaka i robiła mu zdjęcia z ukrycia. zobaczył to któregoś razu przez przypadek idąc i widząc z okna lampę błyskową. Matka tej dziewczyny była jakaś chora chyba na wózku....
Hej, może ktoś pomoże. Szukam filmu jw., w ostatniej scenie bohater zostaje zabity wychodząc z domu (chyba dostał cios nożem w brzuch) przez mało znaczace postacie drugoplanowe (młodzież z którą miał mały zatarg na poczatku/połowy filmu tak mi się majaczy). Był to niezły twist, gdyż w końcu zaczynało mu się układać....
więcejWitam, szukam filmu, który oglądałem bardzo dawno temu i nie pamiętam jego tytułu. Cały film był o tematyce sierocińca dla skrzywdzonych dzieci przez swoich rodziców. Pamiętam fragment, w którym ojciec wykopał dla córki dół w ogrodzie i zakopał żywcem jako kara za zachowanie. Może akurat ktoś kojarzy